World Srpski Zdravlje
119
Po Svetskoj zdravstvenoj organizaciji „zdravlje nije samo odsustvo bolesti već i potpuno fizičko, psihičko i društveno blagostanje“, a poslednjih godina definicija je proširena da bi uključila sposobnost da se vodi „društveno i ekonomski produktivan život“. Kategorija sadrži web stranice usko povezane sa zdravljem kao i granama medicine.

kategorije 12

Takođe pogledaj: 1

Amputirci amputircima
Praktični priručnik za invalide-amputirce baziran na iskustvima samih amputiraca. Tu su i rubrike sa publikacijama u PDF formatu, kao i veliki broj linkova .
Bezglutenska ishrana
Prezentacija sadržaja teme s opisno sigurnim recepturama bez glutena u kućnim uslovima.
Budite ko dren
KoDren objedinjuje teme iz, medicine, farmacije, kozmetologije , tj. sve teme vezane za zdrav život, negu našeg tela i duha sa odgovorima dezurnog lekara.
DermaTim
Centar za kozne i polne bolesti i kozmetologiju
Dijetica
Prezentacija sadrzi informacije o dijeti kao i o zdravoj ishrani sa kucnim savetima i vezbama. Stranica sadrzi i arhicu starijih clanaka.
Doktor
Adresar i baza podataka privatnih lekarskih ustanova. Jugoslovenska medicina na internetu. Medicinski tekstovi, strucni radovi, forum. Mozete dodati vasu ustanovu besplatno u adresar.
Dom Zdravlja Sremska Mitrovica
Prezentacija regionalne zdravstvene ustanove koja obezbrđuje zdravstvenu zaštitu za oko 350000 stanovnika sremskog okruga.
Hendi-društvo
Forum namenjen osobama sa invaliditetom. Teme o kojima se diskutuje: multipla skleroza, mišićna distrofija, paraplegija, kvadriplegija, down sindrom, autizam i druge.
Hexalab
Privatna klinicko-biohemijska i mikrobioloska laboratorija koja vrsi analize krvi i urina, brisevi, odredjivanje tumorskih markera, virusa i hormona.
Hirurška ordinacija Dr. Čolic
Beogradska klinika za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju. Opšte informacije, doktori, operacije, i foto galerija.
Institut za Plućne Bolesti u Kamenici
Prezentacija sadrži istorijat ustanove, informacije o odelenjima, novosti, informacije za pacijente i kontakt.
Klinički centar Srbije
Sajt sadrži informacije o svim klinikama, centrima, doktorima i odeljenjima koji rade u okviru Kliničkog centra sa kontakt informacijama potrebnim za zakazivanje ili hitne slučajeve.
Medicinski Prevodi
Pruzamo usluge prevodjenja strucnih tekstova iz oblasti medicine i srodnih disciplina s engleskog na srpski i obrnuto.
Ministarstvo Zdravlja Republike Srbije
Zvanična prezentacija o ministarstvu zdravlja, njenim sektorima i akcijama.
Nova Vita
Specijalna Bolnica za Internu Medicinu nudi sluge ambulantnog i stacionarnog lečenja internističkih i onkoloških pacijenata, kao i smeštaj i negu polupokretnih i nepokretnih osoba.
Opšta bolnica Belmedic
Bel Medic je privatna Opšta bolnica i Dom zdravlja namenjeni lečenju dece i odraslih iz skoro svih oblasti medicine. Opšta bolnica, radno vreme: 00-24, subotom, nedeljom i praznicima...
Sinefarm
Proizvodnja biljnih tinktura, cajeva, galenskih proizvoda, kozmetike i ekstrakta. Detalji o proizvodima, cenovnik i kontakt.
Specijalna Bolnica Beograd
Centar za reprodukciju nudi program dijagnostike i terapije steriliteta. Informacije o ustanovi, laboratoriji, programima, i upravi.
Urološka ordinacija TTC, Beograd
Prezentacija specijalističke urološke ordinacije TTC iz Beograda
Vojnomedicinska Akademija
Vojnomedicinska akademija (VMA) je vodeća ustanova u oblasti lečenja, preventivne medicine, farmacije, obrazovanja i naučno istraživačkog rada u Srbiji i šire, na prostoru jugoistočne Evrope.
Zdrav Život
Časopis koji želi da unapredi zdravstvenu kulturu, pogotovo u onom delu koji se odnosi na prevenciju bolesti.
Zdrava Ishrana
Kako jedeš tako misliš, kako misliš tako živiš! Sve o zdravoj ishrani uključujući zdrave dijete, naefikasnije načine za mršavljenje i kontrolu tezine, otrovi u ishrani i načini za detoksinaciju organizma...

Ova kategorija na drugim jezicima 77

[Doctor_Mozilla2]
Zadnja izmjena:
januar 23, 2017 at 22:22:25 UTC
Zdravlje
Domaćinstvo
Mediji
Zabava
Regionalno
Nauka
E-trgovina
Društvo
Sport
All Languages
Umetnost
Posao
Kompjuteri
Igre