World Slovensko Zdravje
53
Informacije o varovanju zdravja v slovenskem jeziku.

Subcategories 1

Related categories 1

Ambulanta za hujšanje
Predstavitev programa hujšanja pod nadzorom
Antismoking center
Odvajanje od kajenja brez trpljenja. Že ena sama terapija vam lahko pomaga, da se odvadite kaditi.
Avtohipnoza, hipnoza in hipnoterapija
Hipnoza in hipnoterapija vam lahko pomagata pri odpravljanju razavad in reševanju osebnih problemov in težav. Odpravite lahko svoje pomankljivosti in razvijete svoje sposobnosti. Hujšanje in odvajanje od kajenja s hipnozo.
Bayer Pharma d.o.o., Ljubljana
je nastala leta 1971 kot prvo skupno vlaganje tujega in domačega partnerja na naših tleh v novejšem obdobju. Ugledna internacionalka Bayer AG iz Leverkusna je želela vstopiti na naš trg, Lek d.d. Ljubljana pa je želel pridobiti nova znanja in tehnologije.
Bodi Eko
Vsak dan sveže novice iz sveta ekologije in zdravega življenja.
Center starejših Zimzelen
Je dom stanovalcem starim nad 65 let. Z družinsko obliko življenja v bivalnih enotah in zagotavljanjem socialne in medicinske podpore deluje po smernicah zagotavljanja kvalitetnega in osmišljenega življenja starejših. Zagotavlja strokovno zdravstveno in socialno oskrbo.
Dermatološki atlas
Obsežna zbirka dermatoloških slik razvrščenih po abecednem kazalu.
Diagnostični laboratorij Medicare plus
Informacije o laboratorijskih testiranjih laboratorija Medicare PLUS. Hormoni v slini, intoleranca na hrano, dvojni hormonski test.
Disleksija.si
Nasveti o disleksiji, informacije glede odprave simptomov.
Dobrodošli v svet energetskega zdravljenja
Ste vedeli da stres povzroča različne zdravstvene težave? Quantum wellness program - poipoln program ki harmonizira vaš um, telo in duha. Biofeedback diagnostika in terapija.
Društvo medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov Maribor
Prostovoljno, samostojno, nepridobitno, nestrankarsko, stanovsko združenje medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov širše mariborske regije.
Društvo za zdravje srca in ožilja
Cilj društva je zdravstveno prosvetna in vzgojna dejavnost s področja preprečevanja bolezni srca in ožilja.
Ekolostrum - 100% naravni kolostrum - Medis
Kolostrum domačih krav je najbogatejši izvor protiteles, rastnih faktorjev, vitaminov, mineralov in aminokislin.
Fizioterapija Fiziofit, Kranj
Za dobro počutje in boljše zdravje. Fizioterapevtske obravnave nudimo na vašem domu v Kranju in okolici.
GenePlanet
Osebna genetska analiza omogoča posameznikom, da spoznajo svoj genski zapis, zaživijo bolj zdravo in izkoristijo svoje genetske potenciale.
Ginekologija Bežigrajski Dvor
Specialistične ginekološke ordinacije, ultrazvok, mamografija, osteoporoza, inkontinenca, urološki pregledi, zdravljenje erektilnih motenj.
Hujšanje z Aktivno Dieto
Računalniški program za načrtovanje, spremljanje in analiziranje procesa hujšanja.
Infolife.si
Spletni portal z informacijami o zdravem načinu življenja in podjetnikih, ki na slovenskem trgu nudijo izdelke in storitve povezane z zdravjem.
Irman d.o.o.
Očesna ordinacija, kontaktne leče Ciba Vision, očesne operacije z Excimer laserjem ali z vstavitvijo (implantacijo) intra okularne leče (IOL).
Klinika za nuklearno medicino
Kliniko za v KC v Ljubljani sestavljajo Oddelek za NM diagnostiko, Oddelek za bolezni ter Oddelek za radiofarmacijo in kliničku radiokemijo.
KOSSKO
Svetovanje, izmere, izdelava, montaža IR, finskih ter kombiniranih savn po vaših željah.
Krka, tovarna zdravil, d.d., Novo mesto
Iz farmacevtskega laboratorija se je v nekaj desetletjih razvila v mednarodno farmacevtsko podjetje, z lastnimi inovativnimi pristopi in tehnologijo.
Lek, tovarna farmacevtskih in kemičnih izdelkov, d. d.
je vodilno slovensko farmacevtsko podjetje, v svetovnem merilu pa sodi med srednje velika farmacevtska podjetja. Glavne dejavnosti so razvoj, proizvodnja in trženje zdravil. Osnovni farmacevtski program dopolnjujejo izdelki za samozdravljenje, kozmetični izdelki, veterinarski izdelki in medicinski pripomočki.
Masaža Akson
Masaža je zelo stara in ena izmed najbolj naravnih metod zdravljenja in ohranjanja zdravja.
Med.Over.Net
Portal, ki se trudi nuditi zelo izčrpne informacije o zdravju, zdravem življenju, prehrani in drugo. Na voljo so izkušeni strokovnjaki, ki vam odgovarjajo na vaša vprašanja.
Medes - medicinska estetika
Studio medicinske estetike za lepoto
Medicinski center Šinigoj Nova Gorica
Ultrazvočno diagnostični center. Bogat digitalni arhiv ultrazvočnih posnetkov trebuha, žil, sklepov.
Menstrualne skodelice Lunette
Pripomočki za ženske, ki nam olajšajo življenje. Lunette je preprosta za uporabo ter varna in higienična alternativa vložkom in tamponom. Z uporabo menstrualne skodelice boste varovale okolje, prihranile denar in bile brez skrbi.
Merjenje bolečine
Vsakdo se sreča v življenju s fizično bolečino. Obstaja preprosta lestvica s katero si lahko določimo jakost bolečine in s tem veliko pripomoremo k uspešnejšemu zdravljenju bolečine.
Optika Vidim
Zasebna optika Vidim d.o.o.
Optometrist.si
Na spletni strani Optometrist.si lahko najdete koristne informacije o optometriji, očesu, očalih, kontaktnih lečah ter očesni optiki.
Ozara Slovenija
Nacionalno združenje za kakovost življenja je društvo, ki deluje v javnem interesu na področju zdravstvenega in socialnega varstva. Je neprofitno, nevladno in socialno-humanitarno društvo. Ozara deluje na področju skrbi za duševno zdravje v R Sloveniji.
Projekt clovek
Drugačen - ezoteričen pogled na človeka kot celoto, bolezen-zdravje V obliki predavanj, skript in delavnic vam ponujam večplastno, popolnejšo pot odkrivanja ter razlago pomena ali bistva naravnih pojavov, procesov, fenomenov, svetov, različnih zvrsti ali smeri znanosti, jedi, bolezni ali neravnovesij, terapij, prijemov ali načinov harmoniziranja ...
Prolat d.o.o.
Trženje medicinskih pripomočkov, merilnik krvnega tlaka, termometri, vitamini, mikromasažne hlačke.
radiestezija, sevanje, slikanje Aure
Ponudba podjetja ALTERA je meritve sevanj spalnic, pisarn, slikanje Aure- energetski pretoki organov
Ringaraja.net
Vse, kar vas zanima s področja zanositve, nosečnosti in starševstva. Strokovni članki, forumi, otroški kotiček, koledar otrokovega razvoja ter še mnogo več.
Sinapsa
Stoletje možganov, dejstva o možganih, mit desetih odstotkov, možgani in kava.
Sindrom kronične utrujenosti in fibromialgija
Slovenska skupina za samopomoč. Informacije o sindromu in fibromialgiji, forum o življenju s kronično bolečino, povezave.
Skupnost Socialnih Zavodov Slovenije
Skupnost socialnih zavodov Slovenije je združenje slovenskih domov za starejše in zavodov za posebne skupine odraslih oseb.
Splošna bolnišnica Murska Sobota
Dosti koristnih informacij o bolnišnici, novice, aktualni delovni časi ambulant, kontaktni naslovi osebja, zgodovina.
To sem jaz
Ljubezen je v meni. Raziskujem svoj jaz, skušam razumeti sebe, starše in prijatelje. Potrebujem jasne informacije – tudi o ljubezni in varni spolnosti.
Trening/Coaching metode Sedona
Premagajte stres in neprijetna čustva ter občutke z zelo enostavno in učinkovito metodo. Opustite kajenje in druge neželene odvisnosti.
utrinek.si - zdravje, astrologija, prehrana
Članki obsegajo področja: zdravje, prehrana, alternativna medicina, bolezni, zvezde, horoskop, astrologija
Veterinarska ambulanta ŽAK, Korent Aleš dr.vet.med., s.p.
Veterinarska ambulanta ŽAK, Korent Aleš dr.vet.med., s.p., Špindlerjeva 5, 2310 Slovenska Bistrica. AMBULANTA ZA VELIKE IN MALE ŽIVALI; Ambulantno in terensko zdravljenje, preventiva, nasveti, izdaja zdravil in receptov, dietna prehrana (Eucanuba, Hill's in Royal canin)...
Vitafit
Spletni Portal in Klub so vaše okno v svet zdravega in aktivnega življenja.
Vizita.si
Nasveti in informacije s področja zdravstva in zdravega življenja.
Wellness revija
Revija za dobro pučutje, nego telesa duše in duha.
Zasebna Fizioterapija Mirjam Mudlack
Zasebna fizioterapija Mirjam Mudlack. Ordinacija se nahaja na lokaciji Ljubljana Center. Izvajamo vse fizioterapevtske storitve na napotnico in za samoplačnike. Za vaše zdravje poskrbimo tako, da vam nudimo razne terapije in nasvete ter obiske na domu. Naročite se lahko tudi po emailu.
Zavod za zdravstveno varstvo Celje
Z zdravstvenimi vsebinami na internetu vam želimo dodatno koristiti pri ohranjanju in izboljševanju zdravja, tudi pri iskanju prave mere spretnosti, ki vam bo omogočila zdravo in zadovoljno življenje z ljudmi, ki jih imate radi.
Združenje zdravnikov družinske medicine
Uradna stran družinskih zdravnikov Slovenije, kjer je na voljo njihov statut ter kar nekaj uporabnih informacij o zdravju.
Zobozdravstvena ordinacija Škrbinc
Zobozdravnica Dina Škrbinc, dr. dent. med., zasebnica na ulici Mirje 2 v Ljubljani, s koncesijo za otroke in mladino ter samoplačniškimi storitvami za odrasle.
ZVD Zavod za varstvo pri delu d.d.
Naša osnovna dejavnost je znanstveno raziskovanje, preskušanje, izvajanje ter zagotavljanje varnosti in zdravja v delovnem in življenskem okolju ter varstvo pred ionizirajočimi in neionizirajočimi sevanji, požarno varstvo, varnost v prometu, publicistika in izobraževanje.

Other languages 77

[German Mozilla]
Category editor:
akosca
Last update:
March 2, 2017 at 14:56:39 UTC
Zdravje
Novice in mediji
Prosti čas
Reference
Regije
Znanost
Nakupovanje
Družba
Šport
All Languages
Umetnost
Posel
Računalništvo