World Shqip Shtëpia
1
Këtu gjenden lidhje që kan lidhje me familjen dhe shtëpinë.
Emra Shqiptare
Emra në gjuhen Shqipe për beba.

Other languages 68

[Albanian Mozilla]
Last update:
October 21, 2014 at 13:24:18 UTC
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia