Faqet fetare Shqiptare.
AlbIslam
Informacione rreth Islamit, Kurani, hutbe dhe libra dhe artikuj ne Shqip.
Ateistët
Informacione rreth ateizmit dhe vërejtje rreth ndikimit të feve në shoqërinë shqiptare.
Besimi dhe Islami
Informacione rreth namazit dhe kushteve te besimit.
Kisha Adventiste Tiranë
Informata rreth kësaj fesë.
Libraria Digjitale Dielli
Libraria e pare digjitale ne gjuhen shqipe me libra që ju përkushtohet fesë.
Misioni
Do te gjeni hadithe, poezi, opinione, komente nga feja Islame.
Qendra Islame Shqiptare Stuttgart
Informata dhe shërbime të ndryshme që jep kjo organizatë fetare.
Rrugët e Jezu Krishtit
Informata për të krishterë, muslimanë dhe kërkues rreth Jezu Krishtit.Jezu në Kuran dhe në hulumtimet e krishtera të pavarura nga kisha.
Trendafili i Sharonit
Perkthime nga Spurgeon në gjuhen Shqipe.
Watchtower
Burim i autorizuar për dëshmitarët e Jehovait.

Other languages 71

[Mozilla Portraits]
Last update:
September 22, 2016 at 4:54:03 UTC
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal