World Shqip Shëndetësia
2
Faqet që kan përmbajtje për shëndetsi, mjekësi gjenden këtu
Psikologjia
Platforme dixhitale per shkencen e Psikologjise. Teori, keshilla dhe enciklopedi por edhe shume informacine tjera nga psikologjia.
Sherime.com
Dervish Omer Ruzhdia ofron sherbimet e tij te suksesshme dhe te provuara per njerezit ne mbare boten.

Other languages 77

[Albanian Mozilla]
Last update:
October 21, 2014 at 12:55:33 UTC
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art
Biznes
Kompjutera