World Shqip Biznes
18
Faqet qe ofrojne tregeti e biznes nepermjet Internetit.

Related categories 1

100oferta.com
100oferta.com është platforma e gjithë njoftimeve dhe ofertave FALAS në shqip. Informacion i freskët nga tregu dhe blogje të shumta informative.
Alb Mark
Albania Marketing ju informon rreth te rejave me te fundit per vende te lira pune, pasurive te patundeshme, auto market dhe lajmeve me te reja mbi ekonomine vendase.
Banjat e Dibres Capa
Qendra e njohur banlerare per sherim me ujera termo-minerale, terapi fizikale dhe rehabilitim. Dy hotelet e mrekullueshme Banjisht dhe Kosovrast.
Banka e Shqiperise
Këtu ju do të gjeni informacion për Bankën e Shqipërisë, sistemin bankar, legjislacionin, statistikat dhe njoftimet per shtyp.
BKT
Faqja zyrtare e Bankës Kombëtare Tregtare ne Shqiperi
Blej.com
Shitore në internet ku ju mundeni të bleni produkte që kryesisht jan në gjuhen shqipe.
Botimet Argjiro
Botime shqiptare dhe letersi shqiptare
Eagle Mobile
është Operatori me i ri Mobil ne Shqiperi
Elektrik Universal
Informata përrreth kësaj firmës dhe shërbimet që i bën.
Faqe te Verdha
Ky websitë është një katalog i madhë elektronik me informacione për bizneset kosovare.
Instituti i Sigurimeve
Në webfaqen tonë ju mundeni të njoftoheni për shërbimet e sigurimit që i ofron INSIG.
Keshillimeligjore - Studio Ligjore
Ne ju tregojme rrugen ligjore - ju zgjidhni se cfare eshte me e mire per ju.
Mbreti i Tregut
Blog kreativ per Media dhe Marketing, qe synon te mbledh ne nje vend zoteruesit e bizneseve dhe studenteve qe studiojne administrim biznesi, marketing, komunikim...
Njoftime.com
Ne kemi një platformë në të cilën mund të ofrosh apo të kërkosh produkte dhe shërbime të ndryshme.
Rrjeti i biznesit kosovar
Në webfaqe ju do të gjeni informacione të detajuara për biznesin në Kosovë.
Shpallje
Postoni dhe shikoni shpallje falas. Shpallje mundësh me vendos pa u regjistruar fare.
Sina 98
Shoqëria Sina98 shpk., specializuar në sektorin e prodhimit të betonit dhe inerteve
Tregu
Vendi ku tregu vjen te ju

Other languages 86

[Albanian Mozilla]
Last update:
January 27, 2016 at 6:15:07 UTC
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art