World Shqip Arsimi
5
Shkollat ose universitet shqiptare ketu.

Related categories 1

Aleanca Franceze e Tiranes
Këtu do ti gjeni informatat rreth kurseve dhe diplomave që jep ky institucion.
Gjuha shqipe
Në këtë faqe ju do ti gjeni disa softuere kryesore të përkthyera në gjuhen shqipe.
Shkenca.org
Faqe shkencore për shkenca natyrore dhe të gjuhes Shqipe.
Universiteti i Prishtinës
Faqja e Universitetit te Prishtines. Këtu do ti gjeni informtat e nevojshme për të zgjedhur se çka deshiron të studion.
Wikipedia
Një enciklopedia e bërë përmes bashkpunimit të autorve të ndryshëm.

Other languages 65

[Albanian Mozilla]
Last update:
October 2, 2016 at 2:15:11 UTC
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages