Këtu janë faqet me përmbajtje humor, barcoleta, dhe çdo faqe që të bën për të qeshur e ka vendin këtu. Faqet duhet të janë në gjuhen Shqipe.
Humor Shqip
Tek ne do te gjeni humor shqip, foto dhe video humoristike.
Nastradini
Ketu gjeni humor shqiptar dhe disa gjera tjera.

Other languages 38

[Albanian Mozilla]
Last update:
March 10, 2016 at 10:24:11 UTC
Argëtim
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme