Deze categorie bevat Nederlandstalige sites over reizen in het buitenland en sites van/over accommodatie in binnen- en buitenland.

subcategorieën 29

Zie ook: 3

Anders Reizen
Uitgebreide site voor de toerist die het massatoerisme mijdt: online reismagazine, digitale reisbeurs, reizigersforum, reisgenotenprikbord.
ANWB
Informatie over mobiliteit, vakantie en recreatie; deels alleen toegankelijk voor leden. De site bevat een webwinkel en leden kunnen verzekeringen afsluiten.
AT-Europe
Internetuitgeverij over reizen in Europa. Met veel gestelde vragen en een voorstelling van de sites.
ATB De Natuurvrienden
Een sociaal-culturele en milieubewuste vereniging voor vrije tijd. Een beschrijving van de zes huizen in België en impressies van recreatiemogelijkheden die de vereniging biedt.
CityZapper
Beschrijvingen en toeristische tips voor diverse steden binnen en buiten Europa.
Dorizon
Uitgever van reismagazines. Naast praktische informatie hierover biedt de site reisverhalen, weblinks en een forum.
Euroreizen.be
Toeristische informatie voor vakanties in Frankrijk, op Malta en op Jersey, beschrijvingen van attracties, artikelen over toeristische regio's, reistips en actuele linkoverzichten voor evenementen en reislinks.
Free Musketeers
Producten en diensten voor wereldreizigers, door wereldreizigers, zosls arbeidsbemiddeling en het uitgeven van een reisverslag. Bedrijfsprofiel en overzicht van de diensten.
Grande
Maandblad voor reportages over reisbestemmingen en artikels over de wereldkeuken. Je kunt hier per land zoeken en nabestellen. Met verwijzingen naar weekendeals.
Kunsttrip
Pagina's over steden en culturele bezienswaardigheden in België, Nederland en aangrenzende delen van Frankrijk en Duitsland.
MultiGids.net - Reizen
Nieuwsberichten uit de reiswereld.
Odyssee reisgidsen
Informatie over en updates van Odyssee-reisgidsen. Bevat beknopte informatie uit de gids, links en reacties van lezers.
Reis om de Wereld
Een platform voor de reiziger met nieuwtjes uit de reiswereld, discussies, landeninformatie, expedities, interviews, reislinks en honderden reisverhalen.
Reisbrochure.nl
Hier kunt u de veel reisbrochures van Nederlands organisaties bestellen. Verder veel reislinks, ingedeeld naar land, verblijf en activiteit.
Reisbureaugids.nl
Vind een reisbureau om uw uw vakantie te plannen U kunt op postcode zoeken en reisbrochures aanvrage..
Reisgenoten.net
Plaats een oproep voor een reisgenoot of reageer op de oproepen van andere reizigers. Tevens informatie over diverse reisbestemmingen, reisorganisaties en reisverhalen.
Reisgidsen.nl
Zoekmachine voor de gidsen van reisorganisatoren. Een deel kan online worden aangevraagd, voor andere wordt gezocht bij welk reisbureau de gids kan worden afgehaald.
Reiskrant
Portal van De Telegraaf met nieuws en links naar de websites van reisaanbieders.
Reisnieuws.nl
Nieuws uit de reiswereld, links naar reisverhalen, tips voor reizigers en kinderspelletjes.
ReisWeb
Een ontmoetingsplaats waar vakantiegangers reiservaringen met elkaar uitwisselen. Je vindt er informatie over bestemmingen, reisverhalen, reisrecensies en tips. Via je eigen reispagina kun je je eigen reiservaringen publiceren.
SpaanstaligeWereld
Landenbeschrijvingen, reisverslagen en foto's van Spaanstalige landen.
Toer.info
Toeristische informatie over Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Teksten en links.
Travelmarker
Index van reissites met omschrijvingen en toeristische informatie over enkele landen.
Travelsource.nl
Reisverhalen, reislinks, reserveren van hotels - in het Engels - en aanschaf van reisboeken.
Vakantiebeurs.nl
Informatie over de jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht, reisinformatie over landen en steden en profielen van Nederlandse reisaanbieders.
VakantieLanden.net
Beschrijvingen van vakantielanden, -steden en -eilanden, met een collectie links per land.
Vereniging van Reisboekhandels in Nederland
De vereniging maakt uitwisseling van kennis en gegevens tussen de gespecialiseerde reisboekhandels mogelijk. Beknopte informatie over alle aangesloten winkels.
Wegwijzer Reisinfo
Documentatiecentrum in Brugge voor de voorbereiding van korte en lange, nabije en verre reizen. De site biedt o.a. een forum, advertenties en een grote verzameling reislinks.
Wereldreisgids.nl
Reistips, verslagen en reislinks.
Wereldreiziger.be
Virtuele ontmoetingsplaats voor wereldreizigers. Tips, een forum en foto's en verslagen van diverse reizigers. [Flash plugin benodigd]
Wereldreizigersclub
Een forum van en voor wereldreizigers, met tips voor het maken van een wereldreis en het uitwisselen van ervaringen van wereldreizigers
WereldWijzer
Interactief reisplaza met een reizigersforum, markt voor tweedehands reisspullen, reisgenotenplatform en links naar webcams.
De Wijde Wereld
Reisverslagen uit de gehele wereld, van fietsreizen tot stedentrips, en praktische reistips voor travelers en toeristen.

Andere talen 39

[Travel Mozilla]
Laatste wijziging:
21 februari, 2017 op 13:01:57 UTC
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media