World Nederlands Nieuws en Media
1,073
Sites van en over personen en instellingen betrokken bij massa-communicatie:
radio, televisie, geschreven media, internet, (overheids)voorlichting e.d.

subcategorieën 21

Commissariaat voor de Media
Zelfstandig bestuursorgaan dat erop toeziet dat de bepalingen uit de Mediawet worden nageleefd. Informatie over de taken van het Commissariaat en een overzicht van besluiten en regelgeving.
Endemol Shine Nederland
Creatie, productie en exploitatie van content; in alle genres, voor alle platforms en in opdracht van en samen met zenders, distributeurs, adverteerders en maatschappelijke organisaties. Portfolio, programma's, persberichten en bedrijfsprofiel.
InfoThuis Nieuwe Media BV
ITNM is facilitair bedrijf voor distributeurs van radio- en tv-signalen en omroepen. Ontwikkelt en beheert producten en levert diensten op het gebied van analoge en digitale televisie.
Kijkwijzer
Nederlands Instituut voor de classificatie van tv, video en games. Samenwerkingsverband van de Nederlandse audiovisuele bedrijfstak voor uniforme productinformatie voor consumenten.
newScope
Onderzoeksbureau en informatie- leverancier, gespecialiseerd in het registreren, meten, evalueren en relateren van publiciteits en media gegevens. Bedrijfsprofiel en overzicht van de diensten.
NNP
Organisatie van lokale nieuwsmedia. Over de activiteiten, het keurmerk en prijzen voor nieuwssites, nieuwsbladen en lokale omroepen.
Stichting Democratie en Media
Een vermogensfonds dat investeert in mediabedrijven, namelijk De Persgroep Nederland (o.a. De Volkskrant en Trouw) en MediaHuis Nederland (NRC Handelsblad en nrc.next). Tevens een van de initiatiefnemers van de jaarlijkse European Press Prize

Andere talen 89

[Twin Mozilla]
Laatste wijziging:
27 januari, 2017 op 0:35:03 UTC
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin