World Makedonski Регионално
15
Овде ке најдете сајтови за градовите во Македонија и нивните околини како и поважните места во Македонија.
Meteo
Прогнози за времето на територијата на државата, како и новости од Метеорологијата, Хидрологијата и Екологијата.
Travel2Macedonia
Accommodation, restaurants, entertainment and guides for all destinations over Macedonia.
Битолска Шема
Web страна за животот во битола. Игри, форум, chat, новости за градот.
Велес
Администрација и општи информации за градот.
Делчево
Информации за Делчево и Македонија.
Каталог на фирми
Kаталог на македонски фирми организирани во категории.
Кочани
Официјален сајт на градот Кочани. Новости, организација и информации за градот.
Македонски Yellow Pages
Индекс за пребарување на деловни телефонски броеви во Македонија
Новосело
Официјалната web страна на Општина Ново Село.
Охрид
Информации за градот Охрид, езерото и организацијата на градот.
Пробиштип
Официјален сајт на градот Пробиштип. Информации за градот, новости, информации и организација.
Пулсар
Училиште за едукација и информатика, со седиште во Битола.
Селотејп
Најсвежи и актуелни информации од светот
Скопје
Официјалниот портал на град Скопје.
Струмица
Официјален веб сајт на општина Струмица.

Other languages 85

[Macedonian Map Mozilla]
Last update:
December 22, 2016 at 14:54:06 UTC
Регионално
Наука
Купување
Општество
Спорт
All Languages
Уметност
Економија и стопанство
Компјутери
Здравје
Дом и фамилија
Медиуми
Рекреација
Референци