A hardver eszközök, alkatrészek leírását tartalmazó, használatukhoz technikai támogatást nyújtó oldalak helye.

kategóriák 2

Lásd még: 3

Acer Magyarország
Notebookok, netbookok, PC-k, LCD monitorok, projektorok, kézi és GPS eszközök gyártása és forgalmazása. Támogatás: segéd és meghajtó programok, BIOS frissítések; technikai dokumentációk.
Canon Hungaria
Digitális otthoni és irodai képalkotási termékek és megoldások.
D-Link (Magyarország) Kft.
Vezeték nélküli hálózati eszközök otthoni és üzleti felhasználásra. Technikai támogatás: firmware és driver fájlok, használati útmutatók.
Dell Magyarország
A Dell testreszabott számítástechnikai technológiákat, termékeket és megoldásokat biztosít az üzleti és az otthoni felhasználóknak.
Epson Magyarország
Nyomtatók, lapolvasók, kivetítők és robotok gyártása forgalmazása. Támogatás: dokumentáció; illesztőprogramok és szoftverek; jótállás és javítás.
Fujitsu
Otthoni, üzleti és ipari számítógépek. Technikai támogatás: kézikönyvek, letölthető szoftverek, meghajtó programok, BIOS- és firmware- frissítések.
HP
A Hewlett-Packard hivatalos weboldala. - Számítógépek, nyomtatók és egyéb számítástechnikai eszközök. Terméktámogatás : szoftverek és driverek letöltése, hibaelhárítási információk.
IBM - Magyarország
Számítógépes rendszerek, szoftverek, hálózati rendszerek, tárolóeszközök és mikroelektronika.
LG Magyarország
Monitorok, optikai tárolók, projektorok gyártása és forgalmazása. Támogatás: LG Szerviz; FAQ.
Logitech
Számítógép perifériák. Technikai támogatás és tanácsadás.
Panasonic
Számítástechnikai és audiovizuális eszközök. Letölthető katalógusok, kezelési útmutatók, firmware-frissítés. Szerviz.
Pegasos.hu
A Pegasos egy PowerPC architektúrára épülő platform, amely elsősorban a MorphOS nevű operációs rendszert hivatott futtatni, de emellett számos nyílt forrású operációs rendszer is rendelkezésre áll.
Philips
Monitorok, webkamerák, headsettek, háttértárolók, multimédiás hangszórók gyártása és forgalmazása. Támogatás: felhasználói kézikönyvek; szoftver és illesztőprogramok; GY.I.K.
Samsung Magyarország
Monitorok, projektorok, háttértárolók, nyomtatók, multifunkciós készülékek gyártása és forgalmazása. Támogatás: letöltések; GYIK; szerviz; telefonos ügyfélszolgálat.
Spidershop.hu
Rólunk: Cégünk 1999 óta foglalkozik nyomtatókellék, irodaszer, számítástechnika gépek, alkatrészek, és 2012 óta műszaki termékek forgalmazásával. 2014-től kezdtük el a nyomtatók garancia időn túli szervizelését. A sok éves tapasztalat alapján, megbízható beszállító háttér segíti munkánkat Vásárlóink kiszolgálásában. Beszállítóink között gyártók (saját import) és közvetlen importőrök találhatóak, és velük együtt tudjuk biztosítani a minőségi termékeket, és kedvező árainkat. A SpiderShop.hu azzal a céllal jött létre, hogy profi alternatívát nyújtson a magyarországi online irodaellátás területén. Hiszünk abban, hogy szolgáltatásainkkal nagyban megkönnyítjük a dolgát az interneten rendelő, hazánkban működő cégeknek, vállalkozásoknak és magánszemélyeknek egyaránt. Segítségünkkel kockázatmentesen, sok értékes időt megspórolva tudja irodaszer és irodagép beszerzéseinek költségeit csökkenteni, a beszerzési folyamatot gyorsítani, a kívánságainak leginkább megfelelő terméket megtalálni. Célunk: Gyorsaság, pontosság, megbízhatóság, teljes körű irodaellátás kedvező áron!
Windows CE Portál
Mobilszámítástechnikai tartalomszolgáltató portál, ahol kiemelt hangsúlyt fektetnek az aktuális Windows CE alapú operációs rendszereket futtató készülékekre.

Ez a kategória más nyelveken: 36

[Computer Mozilla]
Kategória szerkesztő
gtportal
Utolsó frissítés:
augusztus 7, 2016 at 14:51:31 UTC
Számítástechnika
Játékok
Egészség
Otthon
Hírek
Szabadidő
Tájékoztatás
Regionális
Tudomány
Vásárlás
Társadalom
Sport
All Languages
Művészet és kultúra
Üzlet