World Català Societat Religió i espiritualitat
112
Hi ha persones que entenen coses diferents per aquests termes: la Religió sembla més organitzada, mentre que l'Espiritualitat es presenta més aviat com una actitut interna. Com que l'una i l'altra pretenen nodrir la part divina de l'ésser humà, és millor que vagin juntes.

categories 10

Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós
Del Centre UNESCO de Catalunya. Publicacions, activitats, agenda, centre de recursos i esperitualitat i cultura religiosa.
Ateus de Catalunya
Associació sense ànim de lucre amb seu a Barcelona. Butlletí, enllaços, activitats, biblioteca legislació i contacte.
Comentaris bíblics interconfessionals
Bloc a càrrec del diaca Mn. Xavier Artigues que pretén establir un diàleg ecumènic amb les diferents creences cristianes; la catòlica, ortodoxa i protestant.
Església Cristiana Bíblica
Església cristiana de parla catalana, amb seu a Cardedeu (Vallès Oriental). Fundamental en doctrina, independent eclesiàsticament, centrada en la persona de Jesucrist i en la Santa Bíblia, de forma de govern congregacional.
Església Evangèlica de Catalunya
Lloc on s'ofereixen informació de la seva comunitat amb articles d'actualitat, recull de notícies, calendari d'activitats, origen de la fe i llistat de congregacions.
Espai de Ioga Sattva
Les seves activitats, enllaços, escrits i filosofia.
Estudi de ioga Rosa Maria Marcos
Estudi de ioga de Manresa. Dades generals del centre i sobre el ioga: la relaxació, la respiració, el ioga mental i el físic.
Foc Nou
Revista d'opinió i informació religiosa. Portada i accés al darrer número, l'hemeroteca, apartats d'opinió i reflexió i enllaços.
Grup de Treball Estable sobre Religions
Projecte col·lectiu de les diferents confessions religiones de Catalunya per tal d'establir ponts de diàleg.
Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona
L'estudi superior de la Teologia, presencialment i per internet.
Lliga per la Laïcitat
Plataforma de persones i entitats que volem impulsar un model de societat laic, garantin la igualtat d'oportunitats en l'accés en qualsevol àrea.
Mapa religiós de Catalunya
Nota de premsa que explica l´estudi dirigit pel sociòleg Joan Estruch i Tobella on es recull de manera exhaustiva la implantació de les minories religioses del territori Català. Com a documentació relacionada hi ha mapes de diversitat de culte.
Religions orientals i cristianisme
Ressenya prou extensa, amb paràgrafs amb títols, de la conferència de Rabindranath R. Maharaj: hinduïsme i cristianisme.

Aquesta categoria en altres idiomes: 71

[Sant Vicent Mozilla]
Editor de la categoria
cromlec
Darrera actualització:
Febrer 24, 2017 at 7:35:03 UTC
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres