World Català Societat
1,862
Aquesta categoria engloba totes aquelles seus web relacionades amb la societat que es trobin en llengua catalana.

categories 30

Mira també: 2

Centre d'Estudis Joan Bardina
Propostes per fer front als problemes econòmics que s'esdevenen en tots els estats del món: manca d'informació sobre el mercat, suborns, corrupció, misèria, carències pressupostàries o abús de poder. Treballs d'Agustí Chalaux, Brauli Tamarit i Lluís Maria Xirinacs.
Fundació La Caixa
Entitat que gestiona els recursos que "La Caixa" destina a la seva obra social i cultural, amb certa especial incidència en l'esplai de la gent gran.
Institut d'Estudis de la Seguretat - IDES
Iniciativa del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i del Col·legi Oficial d'Enginyers Industrials de Catalunya, com a eina al serveis dels diferents col·lectius professionals, de les empreses, de les diferents administracions i també del conjunt de la societat per estimular i difondre les problemàtiques socials sota l'àmbit conceptual de la seguretat. Agenda, notícies, publicacions i recursos.
Observatori de les Desigualtats (ODESC)
Estudis relacionats amb les desigualtats socials que es desenvolupen a iniciativa de la Fundació Jaume Bofill o que compten amb la seva col·laboració o el seu suport.
Organització per les Minories Europees
El lloc de les minories europees, nacionals, regionals i culturals, dels pobles autòctons, dels grups ètnics, dels territoris específics, de les regions amb fort particularisme i amb tendències federalistes a Europa.

Aquesta categoria en altres idiomes: 88

[Catalan Mozilla]
Darrera actualització:
Febrer 24, 2017 at 7:35:03 UTC
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres