Inclou les biblioteques d'interès general, siguin accessible en línia o no

categories 6

Mira també: 2

La Biblioteca
Secció de Vilaweb constituïda per una col·lecció de textos en línia d'extensió i temàtica diverses.
Biblioteca Bartomeu March
Biblioteca de la Fundació Bartomeu March, de Palma de Mallorca, amb fons sobre història local de les Illes Balears, retrospectiu i actual: monografies, publicacions periòdiques, microfilms, manuscrits, incunables, mapes i plànols.
Biblioteca Borja
Ubicada en el Centre Borja de Sant Cugat del Vallès i dedicada a la teologia i filosofia de les ciències. Informació general, serveis, catàlegs, biblioteca electrònica i enllaços.
Biblioteca de Catalunya
Informacions generals, serveis i accés als catàlegs i als fons.
Biblioteca de l'Escola Superior de Música de Catalunya
L'objectiu és permetre a l'usuari aprendre, ensenyar, investigar i formar-se. Conté documents (partitures, llibres, revistes, discos, CD, DVD i vídeos) relacionats amb la música i les disciplines que s'hi interelacionen. Serveis i consulta al catàleg.
Biblioteca de l'INEFC-Barcelona
Té com funció bàsica l'atenció a les necessitats d'estudi i consulta de la comunitat acadèmica. Serveis, bases de dades, revistes i recursos entre altres.
Biblioteca de l'Institut Nord-americà de Barcelona
Biblioteca especialitzada que té com a finalitat fonamental promoure i fomentar l'enteniment de la vida, la cultura i la història nord-americanes.
Biblioteca de la Fundació Pere Tarrés
Biblioteca especialitzada en Ciències Socials. Informació sobre els serveis, recursos temàtics, bibliografia recomanada i guies de lectura.
Biblioteca del Consorci El Far
Biblioteca general temàtica sobre el mar, la navegació i el litoral. Situada al Port Vell de Barcelona. Catàleg en línia.
Biblioteca del Termcat
Biblioteca terminològica. Consulta per tema, títol o autor.
Biblioteca Museu Víctor Balaguer
Situat a Vilanova i la Geltrú, aquest centre cultural, constituït a partir del llegat del poeta, posseeix una important biblioteca i fons documental sobre el romanticisme.
Biblioteca Nacional d'Andorra
Història, serveis, sales de consulta, accés, horaris i publicacions.
Biblioteca Pública Arús
Biblioteca centenària de Barcelona que ha esdevingut un centre d'investigació i recerca especialitzat en movimients socials contemporanis i producció bibliogràfica del segle XIX i inicis del XX. Catàlegs, fons, serveis, història i enllaços.
Biblioteca Pública Episcopal del Seminari de Barcelona - BPEB
Ubicada a l'edifici del Seminari de Barcelona, des del 1772. Serveis, fons, catàlegs, activitats i edicions.
Biblioteca Valenciana
Biblioteca nacional de la Comunitat Valenciana, que ocupa l'antic monestir de Sant Miquel dels Reis, a la ciutat de València.
Biblioteques del Consell de Mallorca
Informació detallada i accés als catàlegs de la Biblioteca de Cultura Artesana, Xarxa de Biblioteques Municipals, Biblioteca Lluís Alemany, Arxiu del So i de la Imatge, Biblioteca de l'Arxiu del Consell de Mallorca i Biblioteques Associades.
Biblioteques membres del CABIB
Llistat alfabètic, amb adreça i telèfon, de les biblioteques de les Illes que pertanyen al Catàleg Bibliogràfic de les Illes Balears.
Biteca
Bibliografia de textos catalans antics.
Catàleg col·lectiu de la lectura pública
Cerca de tots els llibres disponibles a les biblioteques públiques de Catalunya.
Nascuts per llegir
Projecte de promoció de la lectura en la petita infància i es basa en el treball conjunt entre pediatres, llevadores, infermeres pediàtriques i bibliotecaris i altres professionals.
Pregunteu: les Biblioteques responen
Servei d'atenció de consultes i peticions d'informació ofert pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport i per les Comunitats Autònomes.
Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona
Accés al catàleg col·lectiu, novetats, serveis oferts, bibliobús, guia de biblioteques de la xarxa per municipis i comarques, biblioteca electrònica, gestions en línia i agenda d'activitats.

Aquesta categoria en altres idiomes: 35

[Book Mozilla]
Darrera actualització:
Desembre 26, 2016 at 15:35:41 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure