World Català Referència
742
L'objectiu d'aquesta categoria consisteix en agrupar llocs que: a) es refereixen a l'estudi, accés i ús de la informació; b) recopilen dades concretes, introduccions generals sobre un tema i aclariments terminològics; c) es corresponen amb les obres de referència tradicionals i amb les institucions que són fonts d'informació; d) cobreixen diverses àrees temàtiques que per la seva generalitat no es podrien incloure en una altra categoria de l'Open Directory.

categories 14

Mira també: 1

Arxiu i Biblioteca Episcopal de Vic
Conjunt documental i bibliogràfic singular pel seu volum i el seu abast cronològic. Conté la documentació generada al llarg de dotze segles per les institucions eclesiàstiques del bisbat de Vic i d'altres fons no eclesiàstics de gran significació que ha anat aplegant al llarg del temps, referits tots ells al territori del bisbat.
Cercador bibliogràfic de lingüística hispànica
Del Departament de Filologia Hispànica, coordinat per Coloma Lleal Galceran. Admet cerques booleanes pel camp d'autor, títol, editor, publicació, lloc de publicació, editorial o matèria.
Classificació Decimal Universal (CDU)
Introducció, taules, recursos i bibliografia. Autor: Enric Mestre i Ribera.
Diccitionari
Diccionari de citacions i frases cèlebres, en format blog.
Direcció General del Llibre, Arxius i Biblioteques
De la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana.
Jordi Rubió i Balaguer
Biografia, publicacions i altres informacions sobre el professor de literatura, bibliologia i biblioteconomia (Barelona, 1887-1982), director de la Biblioteca de Catalunya des de la fundació d'aquesta per la Mancomunitat el 1914.
Proverbia.net
Directori temàtic i buscador de citacions i frases cèlebres.
Viquidites
Frases fetes, dites cèlebres i proverbis, en una iniciativa voluntària de repertori en codi obert i gestionat a través d'un wiki.

Aquesta categoria en altres idiomes: 83

[Book Mozilla]
Darrera actualització:
Febrer 24, 2017 at 7:35:03 UTC
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure