World Català Ciència i tecnologia
561
La ciència és un conjunt de coneixements, i l'activitat destinada a assolir-los, que es caracteritzen formalment per la intersubjectivitat i pràcticament per la capacitat de fer previsions exactes sobre una part de la realitat.
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Z

categories 21

Mira també: 2

Centre d'Investigació i Desenvolupament - CID
Investigació i desenvolupament a les àrees de química i biologia. Presentació, departaments, serveis, enllaços i seminaris.
Fira de la Ciència de les Illes Balears
Es celebra a Palma. Objectius, agenda d'activitats, conferències, participants, antecedents, premsa i resum audiovisual.
Grec
Aplicació de gestió de recerca de la Universitat de Barcelona, amb bases de dades, entorns de suport i programes d'explotació.
Oficina de Suport a la Recerca - OSR
Novetats, personal, tasques, programes nacionals i internacionals, beques, mobilitat d'investigadors, gestió de currículums, reparació i reposició. De la Universitat de les Illes Balears.
Reserves Naturals del Delta del Llobregat
Fotografies, normes de protecció, mapa i fitxa informativa. Dades sobre oci, vegetació i fauna. Activitats i llocs d'interès.
Scientia Gerundensis
Articles de revisió en les diverses àrees de biologia, geologia, química, física i matemàtiques publicats per la Facultat de Ciències de la UdG. Presentació, índex, suscripcions i normes de publicació.
Servei d'Arxiu de Ciència
Directori d'arxius de documents científics i tècnics en els territoris de parla catalana, coordinat pel CEHIC i l'Arxiu General de la UAB.
Servei d'Investigació
Presentació, comissió d'investigació, convocatòries, intruccions d'execució, legislació, impressos, tauló d'anuncis. De la UV.

Aquesta categoria en altres idiomes: 83

[Microscope Mozilla]
Editor de la categoria
bertran
Darrera actualització:
Febrer 24, 2017 at 7:35:07 UTC
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional