World Català Arts
2,252
La cultura és un conjunt de tradicions (literàries, historicosocials i científiques) i de formes de vida (materials i espirituals) d'un poble, d'una societat o de tota la humanitat.

categories 27

Mira també: 2

Agenda Cultural de la Generalitat de Catalunya
Cercador de la base de dades d'activitats culturals d'aquesta institució. Permet consultar les activitats segons l'àmbit temàtic, la data, la localitat o paraules clau.
Art de la gestió del coneixement
Art abstracte inspirat en la gestió del coneixement, disciplina que s'està desenvolupant gràcies a l'ús de les noves tecnologies i d'Internet.
Biennal de València
Celebració de la trobada mundial entre les arts, la confluència de tots els llenguatges de la cultura artística contemporània, en especial de la comunicació entre les arts. Esdeveniments i exposicions al voltant de les Passions, els vicis i les virtuds del comportament humà.
El Brillantet
Calendari i santoral que conté informació sobre les tradicions culturals i festives del País Valencià, i altres aspectes quotidians relacionats amb l'oratge, el santoral, les festes i les estacions de l'any.
Capital de la Cultura Catalana
Iniciativa que s'adreça al domini lingüístic i cultural català i que té com a objectius contribuir a ampliar la difusió, ús i el prestigi social de la llengua i cultura catalanes, incrementar la cohesió cultural dels territoris de llengua i cultura catalanes i, finalment, promocionar i projectar el municipi designat com a Capital de la Cultura Catalana, tant a l'interior com a l'exterior.
Festus
Festival jove de Torelló (Osona). Programació d'arts escèniques i espectacles.
Guia temàtica d'Humanitats
Selecció d'enllaços web, bases de dades, revistes i llibres electrònics sobre humanitats realitzada per la Biblioteca de la Universitat Pompeu Fabra. Inclou informació sobre antropologia, art, filosofia, geografia, història, literatura i llengua, psicologia i religió.
inund'Art
Un espai d'intercanvi, diàleg, reflexió i mostra entre artistes de totes les disciplines plàstiques i escèniques, a Girona.
L'art dels totalitarismes
Síntesi del principals aspectes i trets que han caracteritzat les belles arts sota diferents règims totalitaris.
Marató de l'Espectacle
XVII Marató de l'Espectacle, els dies 16 i 17 de Juny del 2000 al Mercat de les Flors de Barcelona. Una gran festa de les arts escèniques durant dues nits consecutives en la que més de 200 companyies i artistes individuals presenten una mostra dels seus treballs de Teatre, Dansa, Música, Circ, Video, Cine i Arts Plàstiques.
Índex de Cultura
Generalitat de Catalunya.

Aquesta categoria en altres idiomes: 90

[Davinci Mozilla]
Darrera actualització:
Març 2, 2017 at 6:45:03 UTC
Arts
Economia i empresa
Informàtica
Jocs
Salut
Mitjans de comunicació
Lleure
Referència
Regional
Ciència i tecnologia
Compres
Societat
Esports
All Languages