Tähän luokkaan kuuluvat sekä hindulaiset että länsimaiset hindulaiseen perinteeseen pohjautuvat uskonnolliset liikkeet. Ehdota tähän luokkaan ainoastaan suomenkielisiä sivuja suomenkielisillä kuvauksilla. Jos sivut kuuluvat jollekin paikalliselle yhdistykselle tai niiden luonne on muuten alueellisesti rajattu, niitä on ehdotettava luokkaan World/Suomi/Alueellinen .

luokkaa 1

Helsingin Self-Realization Fellowship
Yoganandan perustaman Self-Realization Fellowshipin Helsinkiläisen mietiskelypiirin tiedoitussivut. Kirjallisuutta Kriya Joogasta.
Hindulaisuus Wikipediassa
Artikkeleita hindulaisuudesta, sen eri traditioista, jumalista kuten Krishnasta, Vishnusta ja Shivasta, eri pyhistä kirjoituksista sekä pyhistä paikoista.
Hindulaisuus, karma ja jälleensyntymä
Kattava yleiskatsaus hindulaisuuteen ja sen keskeisiin kirjoituksiin.
Ihmisoikeus ja uskonnonvapaus hindulaisuudessa
Laajalti ihmisoikeuksia ja uskonnonvapautta käsittelevä sivusto, jossa myös aineistoa niiden toteutumisesta Intiassa ja hindulaisessa yhteiskunnassa.
Intian kulttuurikeskus
Intian kulttuurikeskus pyrkii edistämään Suomen ja Intian suhteita niin kulttuurisessa, matkailullisessa kuin taloudellisessakin mielessä. Osallistumme myös hyväntekeväisyyteen Intiassa Thakuri-rahaston kautta.
Kaaoksen keskella rauhassa
Ajatuksia ja kokemuksia Intian elämästä ja hindulaisesta kulttuurista. Kuvauksia mm. uskonnollisista festivaaleista ja maan sosiaalisesta tilanteesta.
Kirjoittaminen on meditaatiota
Ajatuksia suomalaisen hindun elämästä ja uskonnosta Bollywoodista Bhagavad-gitaan.
Maailmanuskonnot: Hindulaisuus
Jyväskylän yliopiston kokoamaa aineistoa hindulaisuudesta, suunnattu eritoten opiskelijoille.
Pavitra 108
Intialaisesta Veda-perinteestä ja Vaishnavismista: Artikkeleita, uskontoon kuuluvaa tarpeistoa ja kirjallisuutta postimyynnissä, kalenteri Hindujen pyhistä päivistä.
Suomi-Intia-Seura Ry
Ystävyysseura, joka toimii Intiasta ja intialaisesta kulttuurista kiinnostuneiden toiminnallisena yhteisönä sekä yhdyssiteenä Suomessa asuvien intialaisten välillä. Tavoitteenamme on edistää intialaisen kulttuurin tuntemusta Suomessa sekä kulttuurivaihtoa ja kehitysyhteistyötä Suomen ja Intian välillä.
Svami Vivekananda - Bhakti-yoga, rakkauden yoga
Teosofisen seuran kääntämä ja julkaisema Svami Vivekanandan teos bhakti-aatteesta, perustuu tämän antamiin luentoihin Yhdysvalloissa ja Euroopassa.
Uskonnot Suomessa: Hindulaisuus
Kirkon tutkimuskeskuksen yhdessä USVA ry:n kanssa toteuttama hanke, jonka tarkoituksena on kerätä ja ylläpitää tietokantaa Suomessa toimivista ja toimineista uskonnollisista yhteisöistä.
Valaistuminen - Valoa etsimässä
Valaistuminen - Moksha - Nirvana. Asiaa henkisen viisauden periaatteista ja menetelmistä. Valokeilassa neljä tietä kohti suurta viisautta: Advaita-vedanta, Buddhalaisuus, Jooga ja Vaishnavismi.
Valaistuminen Yoga
Kolmen valaistumisen esittely, sahaja-jooga ja kundalinin herättäminen.
Äiti Amma - Suomen Amma-keskus ry
Mata Amritanandamayi eli Äiti Amma on kansainvälisesti tunnettu intialainen pyhimys. Suomen Amma-keskus ry:n informatiiviset kotisivut.

Tämä luokka muilla kielillä: 21

[Hindu Mozilla]
Päivitetty viimeksi:
maaliskuu 9, 2016 at 11:05:05 UTC
Yhteiskunta
Urheilu
All Languages
Kulttuuri ja viihde
Elinkeinoelämä
Tietotekniikka
Pelit
Terveys
Koti
Uutiset
Vapaa-aika
Tiedonlähteet
Alueellinen
Tiede
Verkkokaupat