luokkaa 10

Katso myös: 2

Itsenäisyyspuolue
Haluaa palauttaa Suomen itsenäisyyden, laillisuuden ja kansanvallan irtautumalla rahavallan ohjaamasta EU:sta. Vaatii talouden sääntelemistä, perustuslaillista oikeutta työhön jokaiselle sekä työajan lyhentämistä 35 tuntiin viikossa.
Muutos 2011
Tarjoaa suoraa demokratiaa edustuksellisen demokratian tueksi ja haluaa ulottaa sananvapauden myös toisinajattelijoihin.
POHTIVA - Poliittisten ohjelmien tietovaranto
Yhteiskuntatieteellinen tietoarkiston tarjoamassa varannossa on yhteensä 803 ohjelmaa vuosilta 1880 - 2008 kaikkiaan 57 puolueelta.
Rauhan ja Sosialismin puolesta - Kommunistinen Työväenpuolue
Puolueen tavoitteena on kehittää työväenluokan uutta kansainvälistä kapitalisminvastaista luokkataistelua ja korvata nykyinen kapitalistinen talouspolitiikka tieteellisellä sosialismilla.
Suomen Kansan Sinivalkoiset
Suomalais-kansallinen poliittinen järjestö, joka korostaa kielellistä ja kansallista identiteettiä ja toimii suomalaisessa yhteiskunnassa, joka perustuu yhteenkuuluvaisuuden tunteeseen.
Suomen Kommunistinen Puolue
Puolueen päämääriä ovat kansanvaltainen suomalainen hyvinvointiyhteiskunta, demokraattinen ja solidaarinen Eurooppa, uudenlainen inhimillinen sivilisaatio, sosialismi ja kommunismi.

Tämä luokka muilla kielillä: 32

[Tug o' War Mozilla]
Päivitetty viimeksi:
maaliskuu 1, 2017 at 6:24:03 UTC
Yhteiskunta
Urheilu
All Languages
Kulttuuri ja viihde
Elinkeinoelämä
Tietotekniikka
Pelit
Terveys
Koti
Uutiset
Vapaa-aika
Tiedonlähteet
Alueellinen
Tiede
Verkkokaupat