Taiteellisesti ansioituneita suunnittelijoita, jotka pääosin toimivat käyttötekstiilin parissa.
Anneli Keinonen Oy
käsinpainettuja käyttö- ja taidetekstiilejä. Työpajamyymälä ja taidekäsityögalleria sijaitsevat Kokemäenjoen rannalla, Keikyän entisessä meijerissä.
FeltFaction
Felt Faction Ky on Elina Saaren ja Aki Leppäsen yhteinen huopakaruselli, joka pystyy tarjoamaan kaikille huovutukseen hurahtaneille huovutusmateriaaleja, jotka ovat yhtä uniikkeja kuin Elinan omat työt. Elinan hatuista, seinävaatteista, asusteista ym löytyy hienot kuvagalleriat. Sivustolta löytyy myös huovutusohjeita.
Halsti, Immi
Tekstiilitaiteilija Immi Halstin kotisivu.
Ishavet käsityöläistaidetta
Käsityöläinen ja tekstiiliartesaani Tuija Sandberg esittelee tuotantoaan mm. painokankaita, mattoja, koruja ja asusteita.
Jokinen, Raija
Tekstiilitaiteilija. Pellavakuiduista vapailla tekniikoilla koostettuja taideteoksia. Sivustolla kuvia teoksista.
Kaikkonen, Helena
Tekstiilitaiteilija Helena Kaikkosen teokset kertovat erinomaisen uutta luovasta tavasta tehdä pellavastamme taidetekstiilejä sekä veistoksia ja tilateoksia lähenevää omaleimaista taidetta. Sivustolla työtilan, ja teosten sekä näyttelyiden esittelyitä.
Kajaniemi, Aino
Tekstiilitaideteokset on kudottu perinteisellä ranskalaisella kuvakudostekniikalla erilaisista tekstiilimateriaaleista.
Martikainen, Outi
Vuoden tekstiilitaitelija 2006 Outi Martikainen. Taiteilija yhdistää teoksissaan ennakkoluulottomasti kaikkien taitamia tekstiilikäsityötekniikoita ja menneestä muistojen maailmasta peräisin olevia kuva-aiheita uudenlaisiin nykymateriaaleihin, tai poimii teostensa raaka-aineet jokapäiväisistä ylijäämämateriaaleista kuten leipäpussien sulkijoista. Sivusto on pääosin englanninkielinen, sisältäen runsaan kuvagallerian.
Pohjola, Ulla
Ulla Pohjola (s.-63) on tamperelainen tekstiilitaiteilija. Hänen erikoisalaansa on luova kirjonta. Pohjola kirjoo muistiin elämäänsä, unikuvia ja arkeen kätkeytyneitä pyhiä hetkiä.

Tämä luokka muilla kielillä: 3

[Mozilla Painter]
Päivitetty viimeksi:
syyskuu 26, 2014 at 16:35:11 UTC
Kulttuuri ja viihde
Elinkeinoelämä
Tietotekniikka
Pelit
Terveys
Koti
Uutiset
Vapaa-aika
Tiedonlähteet
Alueellinen
Tiede
Verkkokaupat
Yhteiskunta
Urheilu
All Languages