Kuvataiteen koulutusta antavat laitokset, jotka tähtäävät ammatilliseen koulutukseen tai ammatilliseen koulutukseen valmentamiseen.

luokkaa 1

Alfa-Art taideoppilaitos
Helsingissä toimiva Alfa-Art taideoppilaitos aikuisille sekä lasten ja nuorten kuvataidekoulu, on yksityinen taidekoulu ja se rinnastetaan opintotukitoiminnassa julkisen valvonnan alaisiin keskiasteen oppilaitoksiin. Alfa-Art taideoppilaitos antaa mahdollisimman laajat tiedot ja taidot kuvataiteilijan vaativasta ammatista. Lasten kuvataidekoulu antaa etenevää koulutusta.
Hyvinkään taidekoulu
Hyvinkään Taidekoulun Tuki r.y.:n ylläpitämä kaksivuotinen iltakoulu, joka tarjoaa erityisesti aikuisopiskelijoiden tarpeisiin vastaavaa taideopetusta.
Taidekoulu Maa
Koulun opetusohjelma pyrkii perinteisen ja kategorisen - grafiikka, kuvanveisto, maalaustaide - kolmijaon sijasta etsimään uusia metodeja kuvataiteen opetukseen ja kuvataiteen kieliopin oppimiseen. Vuonna 2000 mm. on aloitettu yhteisötaiteen opetuskokeilu. Suomenlinna 20 E, 00190 Helsinki
Taideteollinen korkeakoulu
Taideteollinen korkeakoulu on muotoilun, audiovisuaalisen viestinnän, taidekasvatuksen ja taiteen kansainvälinen yliopisto. Se on alansa suurin korkeakoulu Pohjoismaissa ja yksi arvostetuimpia koko maailmassa.
Taideteollinen korkeakoulu - taidegrafiikka
Taideteollisessa korkeakoulussa voi suorittaa taiteen kandidaatin, taiteen maisterin ja taiteen tohtorin tutkinnot myös taidegrafiikan alalta.
Turun ammattikorkeakoulu
Taideakatemia: Musiikin, esittävän taiteen, viestinnän,ja kuvataiteen koulutusohjelmat.

Tämä luokka muilla kielillä: 10

[Mozilla Painter]
Päivitetty viimeksi:
huhtikuu 21, 2016 at 9:45:02 UTC
Kulttuuri ja viihde
Elinkeinoelämä
Tietotekniikka
Pelit
Terveys
Koti
Uutiset
Vapaa-aika
Tiedonlähteet
Alueellinen
Tiede
Verkkokaupat
Yhteiskunta
Urheilu
All Languages