Näyttelytilat
00130Gallery
Nykytaiteeseen suuntautunut vaihtoehtoinen ei kaupallinen galleria Helsingin keskustassa
Amos Andersonin taidemuseo
Helsingin keskustassa, Forumin korttelissa sijaitseva Amos Andersonin taidemuseo on yksi Suomen suurimpia yksityisiä taidemuseoita.
Art Helsinki
Esittelee Kimmo Pälikön tuotteita.
AVA Galleria
AVa galleria sijaitsee Helsingissä Pohjoisella Rautatienkadulla. Se on hyvin ystävällinen, pieni galleria. AVA Galleria toimii yhteistyössä Arte Vida Arte ry:n kanssa ja tukee toiminnallaan Rio de Janeiroon perustettua taidekoulua. Koulua kutsutaan nimellä CASA ja se sijaitsee Cidade de Deus nimisellä köyhälistöalueella.
Galleria Bakeliittibambi
Näyttelyiden ja galleriatilan esittely sekä yhteystiedot. Sijaitsee Helsingissä.
Galleria Heino
Uusi helsinkiläinen, nykytaidetta esittelevä galleria.
Galleria Henkevä Silakka
Tukee sekä webtaiteen tekemistä tarjoamalla ilmaista näyttelytilaa että webtaiteeseen tutustumista.
GALLERIA HUUTO
Galleria Huuto on taiteilijoiden ylläpitämä vapaampi tila taiteelle. Huudolla on tällä hetkellä kaksi galleriaa, molemmat Helsingin keskustassa.
Galleria Kapriisi
Galleria sijaitsee Kuopion keskustassa. Vaihtuvien näyttelyiden lisäksi Kapriisi on grafiikanvedosten ja lahjatavaroiden erikoisliike.
Galleria Karaija
Vuonna 1996 perustettu taidegalleria ja lahjatavaramyymälä Inkoon pappilan vanhassa kivinavetassa on erikoistunut lintumaalauksiin sekä muihin eläin- ja luontoaiheisiin.
Galleria Katariina
Helsingin Taiteilijaseuran ylläpitämä Galleria Katariina sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa. Galleria esittelee monipuolisesti suomalaista nykytaidetta.
Galleria KekeTop
Verkkogalleria toimii nykytaiteen ajanhermolla taiteilijajohtoisesti. Sen ohjelmaan kuuluvat Keketop taideiskut ja kuukauden taiteilijaesittelyt. Galleriassa on myös esillä kotimaisten ja ulkomaalaisten nykytaiteilijoiden kotisivuja. Afrikkalaisten nykytaiteilijoiden osasto on laaja.
Galleria KONE
Ars-Hämeen ylläpitämä näyttelytila. Kulttuurikeskus Verkatehtaassa Hämeenlinnassa.
Galleria Napa
Lapin taiteilijaseuran galleria Rovaniemen keskustassa.
galleriat.net
Taiteen näyteikkuna koostuu suomalaisten gallerioiden ja niiden näyttelyiden esittelyistä sekä taiteilijoiden omista esittelyistä.
Lahden taidegraafikot ry
Sivulla kerrotaan Galleria Marian Portista
Mäntän Kuvataideviikot 2002
Mäntän kuvataideviikot on nykytaiteen (aikalaistaiteen) näyttely, joka esittelee suomalaista kuvataidetta tämän päivän taiteilijoilta. Merkittävä vuosittain toistuva kesänäyttely.
Portait Galleria
Porin Taiteilijaseura ry:n ylläpitämä taidegalleria.
Suomen Valokuvataiteen museo
Sivuilla saa tietoa näyttelyistä ja pääsee lisäksi käymään virtuaalimuseossa.
Taidegalleria - Café Terttu Jurvakainen
Taidegalleria sijaitsee Oulusta 37 km Kajaanin suuntaan, Muhoksen keskustassa luonnonkauniissa ympäristössä. Kesänäyttelyssä mukana vierailevia taiteilijoita; modernia kuvanveistoa, keramiikkaa ja lasitaidetta.
Taidekeskus Ahjo
Tarjoaa Joensuussa monipuolisia taidenäyttelyitä sekä toimii muiden hankkeiden ja näyttelyiden tiedotuspisteenä. Lisäksi Ahjossa toimii taidelainaamo.
Taidekeskus Ahjo
Joensuun ydinkeskusta. Taidekeskus Ahjoa ylläpitää vuonna 1997 perustettu Taidekeskus Ahjon kannatusyhdistys ry. Ahjossa järjestetään monipuolista näyttelytoimintaa. Ahjo on nopeasti reagoiva uusille toimintamuodoille avoin organisaatio, joka haluaa järjestää ihmisläheistä toimintaa.
Taidepalvelu
Henkilökohtaista, luotettavaa ja nopeaa palvelua Suomalaisen taiteen parissa jo kolmannessa sukupolvessa.

Tämä luokka muilla kielillä: 25

[Monet Mozilla]
Päivitetty viimeksi:
lokakuu 14, 2016 at 7:15:06 UTC
Kulttuuri ja viihde
Elinkeinoelämä
Tietotekniikka
Pelit
Terveys
Koti
Uutiset
Vapaa-aika
Tiedonlähteet
Alueellinen
Tiede
Verkkokaupat
Yhteiskunta
Urheilu
All Languages