luokkaa 13

Katso myös: 1

Arsnet gallery
Taiteilija esittelyitä: uusi tapa löytää kulttuurialan osaajia musiikin, kirjallisuuden tai kuvataiteen piiristä kaikkiin työtarpeisiin. Häät, syntymäpäivät, festivaalit, ravintolakeikat, pikkujoulut jne.
Designlasi.com
Lasitaiteen harrastajien ja keräilijöiden kohtaamis- ja keskustelupalsta. Sivustolla lasisanasto ja paljon kuvia 1930-1980 -lukujen suomalaisesta käyttö- ja taidelasista
Enon taidekartta
Enon Taiteilijat -ryhmä tekee enolaista kuvataidetta tunnetuksi, tietoja ja kuvia taiteilijoiden teoksista ja näyttelyistä.
Hihkan kotisivut
Hihka kaniinin uudet sivut. Albumeissa on Hihka-pupun kuvia vuosien varrelta. Piirtäjä on Kati Launiainen (ent. Martikainen).
Kajander , Ismo
Kuvataiteilija Ismo Kajanderin sivut antavat käsityksen Kajanderin toiminnasta kuvataiteen eri alueilla (maalaus, kuvanveisto, valokuvaus). Mukana myos C.V., monia projekteja, näyttelyita ja viimeisimmat uutiset. Runsas kuva-aineisto.
Kangas, Leena
Oululainen kuvataiteilija. Kuvagallerriassa maalauksia ja valokuvia.
Mattson, Helge
Kipsimerilintuja.
nayttely.info
Kuvataiteen näyttelyt ja tapahtumat pääkaupunkiseudulla, ajantasaista tietoa.
Oivalluksen.hoito.org
Sivuston antia ovat tunnettujen taiteilijoiden kuvailluusiot muun joukossa: Kuvailluusioita, pelejä, testejä ja huumoria.
Suomen kuvataiteilijat -verkkomatrikkeli
Verkkomatrikkelissa on tietoja noin 2600 kuvataiteilijasta edesmenneet mukaan lukien.
Taide- Käsite - Generaattori
Kimmo Ojaniemen Taidekäsitegeneraattori on myös käsitetaideteos sanan semanttisimmassa merkityksessä. Tämä taideteos kritisoi käsitetaidetta ja taide-elämää yleensä. Lähetä keksimäsi taidekonseptiaihio tälle sivulle.

Tämä luokka muilla kielillä: 33

[Mozilla Painter]
Päivitetty viimeksi:
helmikuu 28, 2017 at 6:24:09 UTC
Kulttuuri ja viihde
Elinkeinoelämä
Tietotekniikka
Pelit
Terveys
Koti
Uutiset
Vapaa-aika
Tiedonlähteet
Alueellinen
Tiede
Verkkokaupat
Yhteiskunta
Urheilu
All Languages