World Suomi Elinkeinoelämä Markkinointi ja mainonta
97
Tässä luokassa on suomenkielisiä markkinointi ja mainonta -toimialojen kattojärjestöjä, regulaattoreita sekä hyviä tietoresursseja.

luokkaa 2

M&M - Markkinointi & Mainonta
Talentumin kustantama alan ammattilehti. Sivustolla mm. uutisia, artikkeleita, keskustelufoorumi, uutiskirje - osa sisällöstä vaatii rekisteröitymisen.
Mainonnan eettinen neuvosto
Mainonnan eettinen neuvosto antaa lausuntoja siitä, onko mainonta eettisesti hyväksyttävää. Mainonnan eettinen neuvosto keskittyy ensisijaisesti kuluttajilta tuleviin käsittelypyyntöihin ja asioihin, joilla katsotaan olevan yleistä merkitystä.
Mainostajien Liitto
Mainostavien yritysten yhteenliittymä kaikilla mainonnan ja markkinoinnin osa-alueilla. Sivuilla luettelo jäsenyrityksistä, tutkimuksista ja mainosbarometri.
Mainostoimisto - Wikipedia
Mainostoimisto-artikkeli suomenkielisessä Wikipediassa. Artikkelissa tietoa mainostoimistojen toiminnasta ja markkinatilanteesta Suomessa.
Markkinaoikeus - MO
Markkinaoikeuden www-sivut. Erityistuomioistuin, joka käsittelee markkinaoikeudellisia asioita. Sivustolla tietoa toiminnasta ja edeltäviä päätöksiä.
SMJK - Suomen myyntimiesten keskusjärjestö
Ajankohtainen ja laaja verkkopalvelu myynnin ja markkinoinnin ammattilaisille sekä hyvä resurssi alan opiskelijoille.
Urho bamlaa
Blogi mainonnasta ja markkinoinnista. Uutisia kansainvälisen mainosmaailman tapahtumista ja videoita mainostuotannoista.

Tämä luokka muilla kielillä: 38

[Tough Mozilla]
Päivitetty viimeksi:
tammikuu 27, 2017 at 9:05:13 UTC
Elinkeinoelämä
Tietotekniikka
Pelit
Terveys
Koti
Uutiset
Vapaa-aika
Tiedonlähteet
Alueellinen
Tiede
Verkkokaupat
Yhteiskunta
Urheilu
All Languages
Kulttuuri ja viihde