Organizacije i udruženja građana koji deluju na regionalnom nivou
Ekoloski klub VrBa
Udruženje građana Eko klub VrBa iz Vrnjačke Banje. Sadrži informacije o udruženju, spisak sprovedenih akcija i galeriju fotografija.
Forum NVO Kraljevo
Aktivnosti, vesti, informacije o projektima, donatorima i lokalnim organizacijama u centralnoj Srbiji.
Narodni Parlament, Leskovac
sajt nevladine organizacije Narodni Parlament. Sadrži spisak projekata, galeriju fotorgafija i informacije o aktivnostima nvo.
Novosadski humanitarni centar - NSHC
Pružanje podrške ugroženim i marginalizovanim grupama, podsticanje aktivizma građana, istraživački rad i obrazovanje. Kursevi, projekti i dokumenti.
Organizacija slepih Kikinda
Sajt Medjuopstinske drustvene organizacije slepih Kikinde, Coke i Novog Knezevca. Sadrzi galeriju slika, obavestenja o aktivnostima i internet radio koji emituje muziku i informacije.
Resurs Centar Bor
Organizacija za izgradnju lokalne zajednice. Pomaže građanima da koriste informatičke tehnologije u cilju promocije novih informacija iz oblasti nauke i tehnologije, kulture, ljudskih prava, prava nacionalnih manjina, prava zaštite životne sredine.
Udruženje Građana "Zdrav Život" - Zrenjanin
Udruženje građana osnovano 1988. godine pod nazivom "Zdrav Život" bavi se organizacijom kurseva i predavanja sa ciljem unapređenja fizičkog i mentalnog zdravlja ljudi. Promoviše proizvodnju, preradu i distribuciju ekološki kvalitetne i biološki punovredne hrane.
Udruženje za unapređenje Sremčice
Nestranačko, nevladino i neprofitabilno udruženje građana Sremčice, koje želi da uzmu aktivno učešće u poboljšanju osnovnih životnih uslova naselja.
Zelena mreža Vojvodine
Zelena mreža Vojvodine promoviše i podržava zaštitu životne sredine i održivi razvoj na lokalnom, regionalnom, nacionalnom i međunarodnom nivou

Ova kategorija na drugim jezicima 4

[DMOZ Mozilla 3]
Zadnja izmjena:
juli 24, 2015 at 5:54:03 UTC
Društvo
Sport
All Languages
Umetnost
Posao
Kompjuteri
Igre
Zdravlje
Domaćinstvo
Mediji
Zabava
Regionalno
Nauka
E-trgovina