World Slovensko Družba Organizacije
31
Amnesty international Slovenija
Največja humanitarna organizacija na svetu predstavlja svoje predstavništvo v Sloveniji.
Center nevladnih organizacij Slovenije
CNVOS je organizacija, ki pomaga pri razvoju nevladnega sektorja v Sloveniji in združuje različne nevladne organizacije.
Civitas Elan
Testiranje inovativnih strategij v mestnem prometu za učinkovito rabo energije in alternativnih virov v prometu ter varstvo okolja.
Dijaški dom Vič Ljubljana
Predstavitev dijaškega doma Vič - Ljubljana
Elektro-Vozila
Prvi slovenski portal namenjen električnim in hibridnim vozilom. Novice, predstavitve, testi, intervjuji, e-šport, katalog vozil, mali oglasi in forum.
EPeKa
Znanstveno raziskovalno združenje za umetnost, kulturno-izobraževalne programe in tehnologijo EPEKA.
Forum neformalnega združenja za kakovst bivanja v Zupančičevi jami
Forum stanovalcev Zupančičeve jame, razpravljajte o težavah in idejah za stanovanjsko skupnost. Vsak blok ima svoje mesto, kjer se zbirajo stanovalci.
Gasilski portal
Forum, galerija slik in posnetkov, izobraževalna gradiva, povezave, novice s področja gasilstva, reševanja in NMP. Portal slovenskih gasilcev Gasilci.org deluje pod geslom - Skupaj spreminjamo stvari na bolje.
Izobraževanje za človekovo dostojanstvo
Projekt, ki ga izvaja Amnesty International Slovenije in poteka od mar 2010 do mar 2013 v sklopu programa Šole človekovih pravic.
Kinološka Zveza Slovenije
Uradne strani Kinološke zveze Slovenije.
Kinološko društvo Slovenska Bistrica
Treniranje in dresiranje psov v Kinološkem društvu Slovenska Bistrica.
Konfederacija sindikatov 90 Slovenije
Konfederacija sindikatov 90 Slovenije je reprezentativna sindikalna organizacija na državni ravni. Povezuje različne samostojne sindikate dejavnosti v zasebnem in javnem sektorju ter poklicne sindikate in regionalno organizirane sindikalne organizacije.
Mavrica
Smo društvo prijateljev otrok Mavrica. Združili smo se, da bi med slovenskimi otroki našli tiste, ki si ne morejo privoščiti vsega.
Mestna zveza tabornikov Ljubljana
Mestna zveza tabornikov Ljubljana združuje taborniška društva v Ljubljani in okolici.
Mirovni inštitut
Eden izmed največjih alternativnih inštitutov v Sloveniji, ki se ukvarja z tematikami, ki obremenjujejo svet.
PGD Loka pri Mengšu
Spletna stran prostovoljnega gasilskega društva.
Predstavitev Prostovljnega Gasilskega Društva Lokarje
Stran prikazuje aktualno dogajanje v PGD Lokarje, njegovo članstvo, opremljenost, operativno delovanje ter pregled zgodovine in sodelovanja z ostalimi organizacijami.
Regionalni center za razvoj NATREG
Glavni cilji projekta NATREG so promocija potencialov narave in zaščitenih območij za zmeren regionalni razvoj.
SUGU - Slovenska unija glasbenih ustvarjalcev
Združenje SUGU se zavzema za bogatitev in plemenitev slovenske glasbene ustvarjalnosti ter želi izboljšati njeno javno podobo. Prizadeva si za boljše pogoje delovanja slovenskih avtorjev in izvajalcev, razvoj slovenske glasbe in njeno promocijo.
Velika Loža Slovenije - prostozidarstvo v Sloveniji
Velika Loža Slovenije združuje prostozidarje v Sloveniji v svetovno Verigo prostozidarstva
Vrtec Hansa Christiana Andersena
Vsem otrokom v vrtcu želimo zagotoviti možnosti za optimalen razvoj. Vrtec ni storilnostno usmerjen. Otrokom želimo nuditi varnost in zaželenost ter bogato in zanimivo okolje in s tem veliko vzpodbud za razvijanje sposobnosti in interesov.
Za in proti
Zavod za kulturo dialoga je nevladna, neprofitna organizacija, ki organizira in koordinira debatno dejavnost v Sloveniji.
Zavetišče za živali Horjul
Pomagajte nam, da čim več živalim, ki so se zatekle v naše zavetišče, najdemo nov dom.
Zavod za razvijanje ustvarjalnosti
Z dejavnostmi kot so Šole za starše in ustvarjalne delavnice, z ustvarjalnimi izzivi ter s podpiranjem ustvarjalnosti vseh generacij skušamo dvigniti zavest o pomembnosti ustvarjalnosti ter sprostiti ustvarjalne potenciale posameznikov in družbe.
Zbornica kliničnih psihologov Slovenije
Zbornica je samostojna poklicna organizacija specialistov klinične psihologije. Na strani si lahko preberete več o klinični psihologiji in o delu kliničnih psihologov v Sloveniji, na voljo pa so vam tudi strokovni članki s področja psihologije, psihoterapije in nevropsihološke rehabilitacije.
Združenje novinarjev in publicistov
Združenje novinarjev in publicistov je bilo ustanovljeno, da bi prispevali k okrepitvi svobode govora in medijev kot temeljnih pravic posameznikov in družbenih skupin v Sloveniji.
Združenje SAZAS
Združenje skladateljev in avtorjev za zaščito glasbene avtorske pravice Slovenije je neprofitna organizacija za kolektivno zaščito glasbene avtorske pravice.
Zlataleta.com
Medgeneracijsko povezovanje s pomočjo interneta. Njihova strategija ni bežati na splet pred realnostjo, temveč splet izkoristiti kot odskočno desko za vstop v realni svet.
Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije
Predstavitev Zveze društev gluhih in naglušnih in delovanja.
Zveza društev vojnih invalidov Slovenije
Zveza društev vojnih invalidov Slovenije je društvo,ki predstavlja invalide s statusom vojaških vojnih invalidov in vojaške mirnodobne invalide.
Športno kulturno turistično društvo Levpa
Predstavitev športno kulturno turističnega društva Levpa, koledar prireditev, fotografije, mušje dirke, turnir v malem nogometu, pohod

Other languages 48

[Twin Mozilla]
Last update:
May 29, 2016 at 5:45:06 UTC
Družba
Šport
All Languages
Umetnost
Posel
Računalništvo
Zdravje
Novice in mediji
Prosti čas
Reference
Regije
Znanost
Nakupovanje