Seksion i dedikuar ndaj faqeve zyrtare dhe jo zyrtare te klubeve te ndryshme te futbollit.
Ac Milan News
Dedikuar për të klubit legjendar italian.
FK Partizani
Lajme, statisktika, renditje, rezultate nga me te fundit si dhe historia, lojtaret dhe foto per "Demat e Kuq".
FK Vllaznia
Faqja jozyrtare e futboll klubit Vllaznia-Shkoder me shumë informata për historikun dhe ndeshjet.
Juventus Albania
Blog shqiptar për ekipin. Klubi lajmeve dhe forum.
Kf-Kabashi
Informacione dhe fotografi nga klubi sportiv.
KS Besëlidhja Lezhë
Faqja e sportdashesve lezhjane sport histori lajme, rezultate.
SK Tirana
Forumi i klubit të futbollit diskutim.

Other languages 16

[Derbi Mozilla]
Last update:
September 23, 2016 at 5:15:03 UTC
Sporte
All Languages
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal
Shoqëria