World Shqip Shoqëria Qeveria Ambasada dhe Konsullata
0
Ambasadat dhe Konsullatat ne Shqiperi apo te shqiperise neper bote, e para besoj.

Related categories 1

Other languages 30

[Mozilla Portraits]
Last update:
December 28, 2008 at 17:26:14 UTC
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal