World Shqip Shoqëria Komunitete Shoqerore
1
Rrjete sociale, forume shoqerore dhe faqe te tjera qe kane per qellim te krijojne miqesi dhe shoqeri mes shqiptareve.
Visaret.net
Ky është çelësi për krijesa shoqërore dhe lidhje të reja. Poashtu edhe krijimi të një rrjeti të veqantë shqiptar.
[Mozilla Portraits]
Last update:
December 25, 2014 at 12:50:36 UTC
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal