World Shqip Shoqëria Faqe Personale
1
Faqet personale vetem Shqiptare.
Kim Mehmeti
Artikuaj dhe analiza nga shkrimtari dhe analisti.

Other languages 57

[Mozilla Portraits]
Last update:
September 12, 2013 at 10:43:36 UTC
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal