World Shqip Kompjutera Informacione
5
Albanian Wizard
Ky eshte nje blog i dedikuar studenteve shqiptare, ne te do te gjeni: Teknologji, arkitekture, programim, etj.
Eklipsi
Ne kete blog do gjeni vetem informacionet me te zgjedhura, kategori te ndryshme ne lidhje me internetin, informacione, tutoriale, pra mos hezitoni ejani, jeni te mirepritur.
GISkos.com
GISkos ofron konsultime dhe zgjidhje duke përdorur teknologjinë GIS.
ikubINFO.com
Ketu do te gjeni lajmet ne kohe reale, gjithashtu edhe direktorine e biznesit.
Tutoriale shqip
Nje blog mbi informatiken, internetin dhe boten e kompjuterave ne pergjithesi.
[Matrix Mozilla]
Last update:
March 10, 2016 at 4:05:06 UTC
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art
Biznes