Kjo kategorie është për personat që merren me letërsië. Faqet duhet të janë në gjuhen Shqipe.
Jeton Kelmendi
Webblogu e poetit dhe puiblicistit Jeton Kelmendi.
Jeton Kelmendi
Internet faqja e shkrimtarit dhe publicistit Jeton Kelmendi.
LSHAKSH
Faqe e lidhjes shkrimtarve dhe krijuesve shqipëtar në Gjermani.
Martin Camaj Gesellschaft e.V.
Shoqata ka për qëllim sidomos me u përkujdesë për veprën letrare të Camajt dhe përhapjen e veprave të tij.
Zaho Balili
Nje vendrrjet per jeten dhe krijimtarine e Zaho Balilit. Ketu mund te lexoni veprimtarine e tij letrare dhe te degjoni te gjitha kenget e shkruara prej tij.
[Albanian Mozilla]
Last update:
October 22, 2011 at 6:05:03 UTC
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme
Argëtim
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages