World Shqip Argëtim Forume dhe Chate
9
Faqet këtu jan chate dhe forume në të cilet argëtohesh, vetem gjera për argetim dhe jo për kompjutera. Faqet duhet të janë në gjuhen Shqipe.
Atdheu
Informacione të ndryshme me tema disktumi të ndryshme.
Chat shqip
Chat shqip si dhe argetim te kendshem muzika mp3.
Forumi Virtual
Vendi i duhur për të gjithë shqiptarët anembanë. Diskutime të ndryshme rreth shoqerisë dhe tema të tjera.
Koni Forum
Një forum për të gjithë dhe përmban shumë tema të ndryshme për tu diskutuar.
Parajsa chat
Ketu bisedohet në gjuhen Shqipe, krijohen lidhje dhe miqesi te reja.
Pineska
Këtu mundeni të diskutoni për shumë gjëra të ndryshme.
Portali Studentor
Portal qe castet me te merzitshme i shenderon ne me te lumtura
Proletari Shqiptar
Proletari tribuna e zerit te padegjuar, revolucioni virtual.
Web site dhe forum
Një forum i përgjithshëm
[Albanian Mozilla]
Last update:
November 12, 2015 at 20:35:03 UTC
Argëtim
Rajonal
Shoqëria
Sporte
All Languages
Art
Biznes
Kompjutera
Shëndetësia
Shtëpia
Lajme