I denne kategorien finner du norskspråklige nettsteder med lokal helseinformasjon og andre stedspesifikke medisinske ressurser.

kategorier 19

Se også: 1

Helse Midt-Norge
Regionalt helseforetak for Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag og i Møre og Romsdal. Informasjon om Helse Midt-Norge, helseforetakene, sykehus og institusjoner. Informasjon for pasienter og aktuelt.
Helse Nord
Helse Nord RHF (regionalt helseforetak) har ansvar for spesialisthelsetjenesten i Nord-Norge og Svalbard. Helse Nord skal sørge for at pasienter i Nord-Norge og på Svalbard får nødvendig helsehjelp av spesialister; på sykehus, innen psykisk helse, rus, rehabilitering mm.
Helse Sør-Øst
Regionalt helseforetak for spesialisthelsetjenestene i Østfold, Akershus, Oslo, Hedmark, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder. Informasjon om Helse Øst, helseforetakene, sykehus og institusjoner. Informasjon for pasienter og aktuelt.
Helse Vest
Regionalt helseforetak for Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland. Informasjon om Helse Vest, helseforetakene, sykehus og institusjoner. Informasjon for pasienter og aktuelt.

Denne kategorien på andre språk: 2

[Norway Mozilla]
Siste oppdatering:
mars 9, 2016 at 20:05:06 UTC
Regionalt
Vitenskap
Handel
Samfunn
Sport
All Languages
Kunst og kultur
Næringsliv
Data
Spill
Helse
Hjem og familie
Nyheter
Ferie og fritid
Referanse