Her finner du nettsted med nyttig informasjon for næringslivet og næringsdrivende. Nettstedene skal ikke hovedsakelig fokusere på salg av bestemte produkter eller tjenester, eller fokusere på markedsføring av enkelte virksomheter.

kategorier 1

Askeladden ressurssenter
Tilbyr skreddersydde kurs, foredrag og kåseri i forhold til næringsliv, organisasjoner og privatpersoner. Tema går på mellommenneskelige relasjoner.
Bedin
En ressursside med informasjon om selskapsformer, etablering virksomheter, regnskap og revisjon, finansiering, krav fra myndighetene, skatter og avgifter, regler i forbindelse med EU og EØS, eksport og import, samt forhold nellom arbeidsgiver og arbeidstaker.
Euro Info Centre Norge
EIC gir informasjon og råd om EØS-avtalen og regler i EU innen eksport, moms, toll, avgifter, direktiver, støtteordninger og miljøkrav. EIC Norge er en del av et internasjonalt nettverk som koordineres av Europakommisjonen i Brussel.
Momsreformen 2001
Finansdepartementets oversikt over momsreformen. Dokumenter, nyheter og ofte stilte spørsmål.
Prosjektplassen.no
Tilbyr prosjektplass for bedrifter. Informasjon om selskapet og tjenesten.
Protector
Seminar om varemerker, varemerkestrategi, beskyttelse av varemerker, og forhodet til domenenavn og firmanavn. Seminaret holdes i Oslo.

Denne kategorien på andre språk: 18

[Desk Mozilla]
Siste oppdatering:
februar 24, 2017 at 3:00:01 UTC
Næringsliv
Data
Spill
Helse
Hjem og familie
Nyheter
Ferie og fritid
Referanse
Regionalt
Vitenskap
Handel
Samfunn
Sport
All Languages
Kunst og kultur