Sikkerhet er et omfattende og allsidig fagområde. Oppmerksomheten knyttet til sikkerhet øker i takt med et urovekkende trusselbilde. Kriminalstatistikk og fagmyndigheters vurdering av fremtiden bidrar til at det investeres stadig mer tid og penger i tiltak som skal styrke sikkerheten til enkeltmennesker, grupperinger og foretak innenfor både privat og offentlig sektor. Den norske sikkerhetsbransje utgjøres av organisasjoner og foretak som har som profesjon å beskytte liv, eiendom og informasjon mot uønskede hendelser. I denne katalogdelen finner du nettsteder som tilbyr produkter og tjenester som sorterer under sikkerhetsbransjens domene.

kategorier 1

3F Brannvern
Brannslokningsutstyr, merking samt førstehjelpsutstyr
ABP WORLD Ltd.
Utfører livvakttjenester, overvåkning, beskyttelse, etterforskning, ledsager og tilhørende tjenester over hele verden.
Addsecure
Utvikler og leverer produkter og tjenester innen alarmoverføring.
AS Skan-kontroll
Leverer ITV-produkter samt vekter- og kontrolltjenester i østlandsområdet. Spisskompetanse innen svinnbekjempelse. Kontor i Oslo. Nettestedet gir korte presentasjoner av problemstillinger og løsninger.
Brannsikkert hjem
Et nettsted drevet av Norges Boligbyggelag (NBBL), rettet mot borettslag og andre boligsammenslutninger med informasjon om brannvern og produktene som øker brannsikkerheten.
BSP AS
Importør og grossist for sikkerhetsutstyr som røykvarslere, brannslukkere og evakueringsutstyr. Fører blant annet produkter fra Deltronic, Nexa, Presto, Peseq og Parat.
Cardtech AS
Tilbyr salg, service og support av DataCard maskiner og programvare.
Evalue AS
Tilbyr branntekniske tjenester, riskoanalyser, forvaltningstjenester mm knyttet opp mot lovpålagte forhold jamfør forebyggende og internkontroll forskriften
Exit AS
Selger ledesystemer og rømningsveimerking basert på etterlysende produkter.
Housegard
Produsent av brannsikkerhetsprodukter, primært rettet mot privatmarkedet. Nettstedet gir faglige tips og brukerveiledninger.
If Sikkerhetsbutikk
Sikkerhetsbutikken til If skadeforsikring. If kunder kan handle et bredt utvalg av sikkerhetsprodukter til rabatterte priser. Butikken er åpen for alle.
Karl Jensen AS
Låsesmed som utfører alt innen fysisk sikring i Oslo og Akershus
Lifting & Safety International AS
Forlag som utarbeider opplæringsmateriell til bruk i sikkerhetsopplæring innen HMS, arbeidsutstyr og løfteutstyr.
Nokas
Totalleverandør av sikkerhetsløsninger og kontanthåndtering for det offentlige, næringsliv og privatpersoner.
NorAlarm AS
Tilbyr innbrudds- og brannalarmer, vektertjenester og adgangskontrollsystemer til privat- og bedriftsmarkedet. Kontor og alarmstasjon i Stavanger. Avdeling i Haugesund. Nettstedet presenterer problemstillinger og løsninger.
Norsk vektertjeneste AS
Alarm-, vekter- og vaktmestertjenester. Renhold. Kontor og alarmstasjon i Oslo. Nettstedet presenterer foretakets tilbud og virksomhetens utvikling generelt.
Optimal Sikkerhet AS
Tilbyr vakt- og kontrolltjenester samt kursing og rådgivning innen førstehjelp, brannvern mm. Nettstedet gir utfyllende informasjon. Kontor i Oslo.
Oslo Private Etterforskningsbyrå
Tilbyr tjenester innen privatetterforskning til bedrifter og privatpersoner.
Safe-co AS
Leverer brannskap, våpenskap, sikkerhetsskap og verdiskap.
SAFEButikken
Landsdekkende leverandør av safer og sikkerhetsskap. Importerer Seifuva FG-sikkerhetsskap og FG-godkjente verdiskap etter EN1143-1. Sender over hele landet.
Safesenteret AS
Fører et bredt spekter av safer som deponeringssafer, nøkkelskap, våpenskap, verdiskap og brannskap.
Scandec Systemer
Leverandør innen lyd, kommunikasjon og sikkerhet
Sector Alarm AS
Leverer alarmprodukter og utrykningstjeneste til privatmarkedet. Representert flere steder i landet. Nettstedet presenterer foretakets tilbud.
Securitas AS
En del av det internasjonale konsernet Securitas Group. Leverer teknikk og manuelle tjenester, samt verditransport og kursvirksomhet. Kontorer i hele landet. Nettstedet gir presentasjoner av problemstillinger og løsninger.
Securitech AS
Sikkerhetsleverandør på vestlandet med nettbutikk.
Storm Sikkerhet
Opplæring, etterforskning og konsulent firma med spisskompetanse innen ran, tyveri, innbrudd, underslag og svinn. Drevet av tidligere polititjenestemenn og har erfarne etterforskere og spanere, samt svinn spesialister i staben.
Trygg Kurs AS
Tilbyr kurs og rådgivning innen industrivern, dokumentert opplæring, brannvern, brannslukking, førstehjelp, maritime emner, IT og HMS. Tilbyr interessante og lærerike kurs som er tilrettelagt på en pedagogisk og lett forståelig måte.
Trygg og sikker AS
Leverer boligalarm uten abonnement, trådløs røykvarsler, brannstige, branntau, førstehjelp, personlig sikkerhet samt brannvernprodukter og alarmsystemer til bedrifts og privatmarkedet. Nettstedet belyser relevante problemstillinger og gir tips om sikkerhet i hverdagen. Butikk og kontor i Lillestrøm og nettbutikk med salg til hele landet.
V.I.P Protection & Security
Leverandør av livvakttjeneste, ordensvakttjenester, vektertjeneste, privatsjåførtjenester og liknende.
Vadla Trygghetsbyrå AS
Firmaet besitter spisskompetanse innefor svinnforebyggende arbeid, svinnreduserende tiltak og etterforskning av svinnkilder. Spesialisert innenfor sivilt vakthold på kjøpesentere. Kontor i Oslo. Nettstedet presenterer problemstillinger og løsninger.
Verge Gruppen AS
Tilbyr sikkerhetskurs i forebyggende og praktisk konflikthåndtering for kvalitetssikring av Helse, Miljø og Sikkerhet.
Vicon Norway A/S
Totalleverandør av ITV-produkter. Nettstedet inneholder fullstendig produktoversikt i PDF-format. Kontor i Oslo.

Denne kategorien på andre språk: 20

[Key Mozilla]
Kategoriredaktør
jarle
Siste oppdatering:
januar 5, 2017 at 4:54:37 UTC
Næringsliv
Data
Spill
Helse
Hjem og familie
Nyheter
Ferie og fritid
Referanse
Regionalt
Vitenskap
Handel
Samfunn
Sport
All Languages
Kunst og kultur