Organisasjoner, foreninger, lag og sammenslutninger for musikere, tilhengere og rettighetsinnehavere.
AKKS
Landsdekkende portal for organisasjonen, som jobber med å integrere kvinner i norsk musikkliv.
FONO
Foreningen Norske Plateselskaper. Skal arbeide til beste for norsk fonogramproduksjon, og til fremme av fonogrammet som kulturmedium. FONO skal også fremme medlemmenes interesser overfor andre organisasjoner, foreninger og offentlige myndigheter.
GramArt
Grammofonartistenes forening, en landsomfattende interesseorganisasjon for etablerte og uetablerte artister.
GRAMO
Musikernes, artistenes og plateselskapenes vederlagsbyrå. En frittstående forening som har til formål å forhandle om, innkreve og fordele vederlag til produsenter og utøvende kunstnere når deres lydinnspillinger blir kringkastet i Norge.
Musikk.no
Nettstedet til Norsk musikkråd, en paraplyorganisasjon for norske musikkorganisasjoner. Nyheter, nyhetsarkiv og presseklipp. Informasjon om opplæring og tilskuddsordninger.
NOPA
Forening for norske komponister og tekstfortattere. Består av personer som har opprinnelig opphavsrett til komposisjoner innenfor populærmusikken, eller til tekster som er brukt i tilknytning til musikk.
NoTAM
Nettverk for teknologi, akustikk og musikk. Informasjon, prosjekter, ressurser, webhotell for brukere.
Ny Musikk
En organisasjon for alle med interesse for samtidsmusikk. Informasjon om konserter og festivaler. Nettbutikk med plater.
Samspill International Music Network
Interesseorganisasjon for verdensmusikk og verdensmusikere i Norge. Nyheter og presentasjoner av grupper, musikere og prosjekter.
TONO
Et andelsselskap som forvalter rettigheter for norske og utenlandske komponister, tekstforfattere og musikkforlag, og inngår avtaler om rett til fremføring og lydfesting av musikk og musikktekster.

Denne kategorien på andre språk: 11

[Music Mozilla]
Siste oppdatering:
mars 21, 2014 at 7:57:05 UTC
Kunst og kultur
Næringsliv
Data
Spill
Helse
Hjem og familie
Nyheter
Ferie og fritid
Referanse
Regionalt
Vitenskap
Handel
Samfunn
Sport
All Languages