kategorier 2

Se også: 1

24SevenOffice
En omfattende webapplikasjon for økonomi og administrasjon som inneholder moduler for ERP, regnskap CRM, e-handel, filbehandling, bildearkiv, kalender, e-post, timebestilling, prosjektstyring, timeregistrering, og publiseringsverktøy for verdensveven. Passer for små og mellomstore bedrifter.
Digitroll AS
Leverer webpubliserings- og ehandelsløsninger og tilhørende tjenester som design, spesialutvikling og drift.
Easy Webshop
Komplett e-handelsløsning for administrasjon av butikk på Internett. Generell informasjon, skjermbilder, demo, priser og supportforum.
eKomm AS
Leverandør av FirstClass gruppevare for bedrifter og organisasjoner. Tilbyr egenutviklede løsninger for tilleggsfunksjoner og integrering med andre systemer.
Empatix AS
Leverer web-baserte systemer for ordrebehandling, regnskap, prosjektstyring, CRM og publisering av nettsider.
Heimeside.no
Program for å lage egne hjemmesider uten å kunne HTML.
NetBooking
Tilbyr web basert tjeneste for reservasjon og administrasjon av delte ressurser. Tjenesten kan benyttes for booking og administrasjon ved for eksempel golfklubber, treningssenter og squashsenter.
phpBB.no
Diskusjonsforum, kunnskapsbase og nedlasting av åpen kildekode diskusjonsforumet phpBB. Distribuerer også en nynorsk versjon av phpBB. Mye informasjon.
Solidus AS
Tilbyr lag, menigheter og foreninger en web-løsning for innsamling av penger, samt innberetning av gaver med skattefradrag til skattedirektoratet.
Spamfighter
Tilbyr antispam-filter for Outlook, Outlook Express og Windows epost-tjenere. Produktet finnes i gratis og kommersiell utgave.
Tripletex
En web-tjeneste som blant annet inneholder funksjonalitet for timeføring, registrering av reiseregninger, fakturering, prosjektplanlegging og prosjektoppfølging.
Webmagi IT-Tjenester
Leverandør av publiseringsløsninger, spill og annen skreddersydd programvare for web. Leverer også konsulenttjenester og webhotell.
WebPublisering
Publiseringsløsning fra Idesign AS for oppdatering og administrering av hjemmesider, kalt WP basis, WP standard og WP forening.
Webshop Norge
Leverandør av nettbutikker med integrert publiseringsverktøy og funksjon for betaling med kredittkort.
www.SendRegning.no
Nettbasert fakturaprogram for håndverkere, småbedrifter, selvstendig næringsdrivende, lag og foreninger. Send regninger gjennmom e-post eller med vanlig post.
XitePro
Tilbyr publiseringstjeneste for nettsteder basert på ferdig utformede maler og tilpassede løsninger. Nettstedene publiseres fra XitePro sine webservere.

Denne kategorien på andre språk: 27

[Napoleon Mozilla]
Siste oppdatering:
august 6, 2016 at 10:15:06 UTC
Data
Spill
Helse
Hjem og familie
Nyheter
Ferie og fritid
Referanse
Regionalt
Vitenskap
Handel
Samfunn
Sport
All Languages
Kunst og kultur
Næringsliv