Bedriftssystemer AS
Tilbyr systemer for publisering av rapporter og dokumenter fra stormaskiner til Web og trykk, terminalemulering mot stormaskiner samt datautstyr sikret mot elektronisk avlytting og utformet for høy oppetid.
Datakvalitet AS
Programvare for dokumentstyring og avviksbehandling i kvalitetssystemer.
Elfo as
Leverer bransjeløsninger for fag og detaljhandelen gjennom hele verdikjeden. Elfo er et Navision solution center og produsent av programvare.
Escali Financial Systems AS
Utvikler og selger programvare innenfor finans-, låne- og porteføljeforvaltning. Informasjon om produktene, referanser, kurs og seminarer og kontaktinformasjon.
Hogia Lønn AS
Tilbyr lønnssystem rettet mot norske bedrifter. Informasjon om produktet, nedlasting av prøveversjon og liste over forhandlere.
IBT Gruppen
Tilbyr rådgivning, kurs og publikasjoner som effektiviserer ansattes arbeidsmetoder.
iTicket.com
iTicket AS driver produktutvikling og markedsføring av billettløsninger for kinoer, kulturarrangement og idrettsarenaer i et internasjonalt marked.
Matrix Software
Matrix data er leverandør av software til mindre bedrifter og foreninger. Tilbyr økonomisystem, timeregistrering og lønn. Selger også maskinvare.
Media Farm AS
Utvikler og produserer interaktiv multimedia, spesielt innen opplæring og læring. Produksjonene lages for CD-ROM, Intranett, Internett eller dedikerte nettverk.
Norsoft AS
Forhandler av 4D, et databaseutviklingsverktøy ideelt for utvikling og driftsetting av kraftige, skalerbare databaseløsninger på Windows og Macintosh.
Nynodata AS
Sel dataprogrammet Nyno som omset tekst frå bokmål til nynorsk. Kan tilpassast etter den lokale dialekten gjennom bruk av dialektmalar. Vel mellom dei fleste ord- og bøyingsformer innan gjeldande rettskriving.
Oknes digital
Norsk distributør av 3D-programvare fra Eovia Software.
Psiam AS
Leverandør innen drifts-, forvaltnings- og vedlikeholdsløsninger for Datastream i Norge.
ReadSoft Norge AS
Utvikler og leverer programvare som finner informasjon på papir, faks eller web, og oversetter denne informasjonen til et elektronisk format.
RUNET Norway AS
RUNET utvikler og leverer programvare for ingeniører og arkitekter relatert til design og analyse av betong-, tre- og rammekonstruksjoner.
Timeflex Systemer
Tilbyr tidsregistreringssystem for PC som erstatter stemplingsur og regneark. Informasjon om produktet og leverandøren.

Denne kategorien på andre språk: 11

[Napoleon Mozilla]
Siste oppdatering:
oktober 1, 2016 at 9:24:10 UTC
Data
Spill
Helse
Hjem og familie
Nyheter
Ferie og fritid
Referanse
Regionalt
Vitenskap
Handel
Samfunn
Sport
All Languages
Kunst og kultur
Næringsliv