Bedrijven die producten en diensten leveren op het gebied van hergebruik van allerlei goederen.

subcategorieƫn 9

Heros Sluiskil
[Sluiskil] Actief is op het gebied van productie en verkoop van Eco-grondstoffen (verkregen na recycling van diverse rest- en bouwstoffen), waterbehandeling en havenfaciliteiten.
Holleman
[Den Haag] Recycling van oud papier en andere industriƫle afvalstoffen en grondstoffen. Tevens voor archiefbeheer en vernietiging.
Recytyre
Verzorgt het Belgisch afvalbeheerder aangaande autobanden, onder andere door verwerking tot granulaat: De Recytyre-norm, een lijst van gehomologeerde operatoren.
Roele De Vries
Inzameling van herbruikbare afvalstromen en archief- en datavernietiging. Recycling van kunstof, hout, papier en piepschuim.
Shanks
Inzameling, bewerking en compostering van verschillende afvalstromen. Tevens reiniging van installaties, afvalmanagement en container verhuur.
Sortiva
Scheidt en sorteert afvalstoffen in te hergebruiken componenten. Locatie Alkmaar is gespecialiseerd in papier, plastic, kunststoffen, grof huishoudelijke afvalstoffen en sorteerbare bedrijfsafvalstoffen. Locatie Middenmeer verwerkt sorteerbaar bouw- en sloopafval, grof huishoudelijke afvalstoffen, sorteerbaar bedrijfsafval en afvalhout.
VAR
Bedrijvengroep van 8 bedrijven omvat die zich bezighouden met de fabricage van recyclingproducten uit afval.
Virol BV
[Winschoten] Archiefvernietiging, inzameling en verwerking van papier, karton, plastic en metaal.

Andere talen 4

[Atlas Mozilla]
Laatste wijziging:
20 juli, 2016 op 18:15:03 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst