Organisaties van en voor kleine en middelgrote bedrijven.

Zie ook: 1

Haar eigen Zaak!
Het Landelijk Netwerk voor Vrouwelijke Ondernemers Haar eigen Zaak! verbindt vrouwelijke ondernemers & haar potentiƫle opdrachtgevers.
INretail
Brancheorganisatie voor ondernemers in de woon-, mode-, schoenen en sportbranche. Ondersteunen leden met individueel advies, hulp bij cao-onderhandelingen, marktonderzoek en de CBW-erkenningsregeling.
Liberaal Verbond voor Zelfstandigen
Het LVZ, de tweede grootste organisatie voor zelfstandige ondernemers in Vlaanderen, heeft zich tot doel gesteld: de dienstverlening aan en de vertegenwoordiging van de zelfstandigen, alsmede de verdediging van hun beroepsbelangen op sociaal, economisch en financieel gebied.
MKB Nederland
Brancheorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf.
Stichting MKB en Internet
Stichting die het vertrouwen in online zakendoen bij de consumenten wil stimuleren door het uitgeven van een het keurmerk MKBOK.
UNIZO
Unie van Zelfstandige Ondernemers. Informatie over de werkzaamheden, activiteitenkalender, nieuws en publicaties.
UVON Noord
Een zakelijk vrouwennetwerk in de regio Friesland, Groningen en Drenthe. Binnen deze vereniging leggen vrouwelijke ondernemers en managers contacten en wisselen zij over de meest uiteenlopende onderwerpen kennis en ervaring uit.
Verbond van Belgische Ondernemingen
Werkgeversorganisatie die zowel kleine, middelgrote als grote ondernemingen vertegenwoordigt. Het actieterrein van het VBO omvat alle domeinen van de bedrijfsactiviteit en spitst zich in hoofdzaak toe op economische, sociale, fiscale en juridische materies en op Europese en internationale themas.

Andere talen 2

[Desk Mozilla]
Laatste wijziging:
14 februari, 2014 op 18:00:52 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst