Kwekerijen en groothandels die orchideeën kweken of verhandelen, voor verkoop aan detail- en groothandel, of voor export.

Zie ook: 1

Ammerlaan Orchideeën
Orchideeënteler met vestigingen in Schipluiden en de Lier kweekt potorchideeën (Phalaenopsis) geeft informatie over hun producten en verzorgingstips.
Anco Orchidee
Kwekerij gespecialiseerd in Vanda's gevestigd in Wateringen. Naast foto's van het assortiment worden tips voor de verzorging gegeven.
Aphrodite orchidee
Een familiebedrijf gevestigd in Amstelveen en Rozenburg. Deze kwekerij levert aan de groothandel Cymbidium (verpakt en in takken) en Phalaenopsis in pot. De site is meertalig opgezet: Nederlands, Duits, Frans, Engels, Russisch, Spaans en Italiaans.
Botanische orchideeën
Is gespecialiseerd in het kweken van jonge en volwas planten en is gevestigd in Helmond. Het bedrijf kan op afspraak bezocht worden. De uitgebreide collectie is te bestellen via Internet.
Celine
Kwekerij uit Berkel en Rodenrijs gespecialiseerd in de kweek van Cymbidiums buiten het seizoen toont hun assortiment en presenteren het bedrijf met een film.
Coupé Orchidee
Dit productie- en vermeerderingsbedrijf is gevestigd in Melle. Het produceert snijbloemen en potplanten van diverse soorten waaronder Phalaenopsis, Vanda, Oncidium. Er zijn foto's te zien van orchideeënen van open deur dagen. Openingstijden en contactinformatie. [Frans/Nederlands]
CymPha Orchideëen
Deze specialist van Phalaenopsis is gevestigd in Bleiswijk en vertelt over hun onderneming. Bevat verzorgingstips en vertoont foto-impressies.
Floricultura
Een familiebedrijf gespecialiseerd in de weefselkweek, vermeerdering, en selectie van orchideeën met vestigingen in Assendelft en Heemskerk. Levert (jonge) planten aan de Nederlandse markt en voor de export. Van diverse soorten zijn teeltomschrijvingen te vinden in pdf-formaat.
Geest Orchideeën
Familiebedrijf uit de Lier levert een assortiment van Phalaenopsis, Cambria, Oncidium en Miltonia.
Greenbalanz
De milieu-vriendelijke kwekerij L van der Weijden uit Kudelstaart teelt orchideeën en is gespecialiseerd in Phalaenopsis.
KB Orchideeën BV
Specialist op het gebied van Phalaenopsis levert aan zowel handelaren als aan particulieren vanuit Portugaal. Het bedrijf laat foto's zien en hoe deze bloemen verzorgd moeten worden . [Nederlands/Engels]
Klinge Orchideeën
In Nederhorst den Berg worden bizondere soorten en hybriden gekweekt. Deze kwekerij levert aan de handel en aan particulieren en laat haar kassencomplex, foto's van de bloemen en assortiment zien. [Nederlands/Engels]
Lansbergen Orchideeën
Teler uit De Lier is gespecialiseerd in het telen van Zygopetalum en Oncidium.
Leo Paauwe Orchideeën
Kweker uit De Lier van kleinbloemige pot Cymbidium.
LZ Orchidee
Kwekerij uit De Lier die gespecialiseerd is in de teelt van grootbloemige snijcymbidiums en hangcymbidium. Informatie over het assortiment, ideeën voor het opmaken van bloemstukjes en workshops.
Meewisse Orchids
Gespecialiseerd in het kweken van grootbloemige snijcymbidium gevestigd in Lepelstraat. Informatie over kweekwijze, foto's van het assortiment en verzorgingstips.
Opti-flor
Teler met vestigingen in Monster, Poeldijk en 's Gravenzande van Phalaenopsis. Levert aan exporteurs, detailhandel en rechtstreeks aan de consument.
Orchios
Kweker uit Naaldwijk van voornamelijk grootbloemig witte Phalaenopsis. Verzorgingstips, het assortiment en verkoopinformatie.
P. van Tilburg
Kweker uit Rijnsburg gespecialiseerd in het kweken van Cymbidium en het opmaken van bloemstukjes.
Peter Zwinkels Orchideeën
Deze teler uit De Lier geeft informatie alles over de Cymbidium, het plantmateriaal, de teelt en bedrijfsinformatie. Met foto's van het bedrijf en het assortiment. [Engels/Nederlands]
Prins Orchidee
Deze teler van Cymbidium uit Monster presenteert haar assortiment arrangementen aan de hand van foto's.
Reinhart Orchideeën
Bestaat uit een kassencomplex met een orchideeëntuin en een winkel en bevindt zich in Haren. Er worden rondleidingen met lezing verzorgt voor groepen van minimaal 10 personen. Diverse families orchideeën zijn te koop in de winkel of via Internet.
Sion Orchids
Teler uit de Lier van Phalaenopsis vertelt over hun teeltmethode en laat hiervan foto's zien. Tevens presenteert zij het assortiment en de contactgegevens.
SO Natural
Duurzame kweker uit Moerkapelle en een productielocatie in Bleijswijk vertelt over zijn visie, kwekerij, laboratorium en teelt. Verder presenteert het zijn concepten en assortiment. Bevat foto's en contactgegevens. [Engels/Duits/Frans/Nederlands]
Special orchids
Kweker uit Bergschenhoek die gespecialiseerd is in grootbloemige snijcymbidium.
Stolk Flora
Orchideeënkweker die gespecialiseerd is in Phalaenopsis gevestigd in Bleiswijk en Bergschenhoek en levert aan detailhandel en exporteurs. Een overzicht van het assortiment en verzorgingstips.
Ter Laak Orchids
Een duurzame ondernemer uit Wateringen toont zijn visie en collectie Phalaenopsis.
Theo Ammerlaan Orchideeën
Familiebedrijf uit Pijnacker die gespecialiseerd is in het kweken van grootbloemige snijcymbidiums en tevens potorchideeën kweekt laat hun assortiment zien. [Engels/Nederlands]
Top Orchid
Een kwekerij uit Sint Maarten gespecialiseerd in de kweek van Cambria en Oncidium.
Tropichouse
Leverancier van jong plantmateriaal (oppotbaar product en laboratoriummateriaal) uit Den Hoorn van de volgende rassen: Phalaenopsis, Dendrobium, Cattleya, Zygopetalum, Epidendrum en Oncidium alliance.
Verdel Orchideeën
Kweker uit Nieuwveen gespecialiseerd in witte Phalaenopsis toont zijn assortiment en geeft verzorgingstips. Er wordt niet alleen aan de handel geleverd, maar ook in beperkte mate aan particulieren. [Nederlands/Engels]
Vermeer Cymbidium
Een kweker uit de Lier vertelt over de geschiedenis van de Cymbidium en geeft verzorgingstips.
Wooning Orchids
Kweker uit Bleiswijk van een breed assortiment. Informatie over de verzorging, het assortiment en presentatie van orchideeën.

Andere talen 1

[Famer Mozilla]
Laatste wijziging:
26 januari, 2017 op 19:45:11 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst