Organisaties van en voor bedrijven werkzaam in de landbouw sector.

subcategorieën 3

Zie ook: 1

Algemeen Boerensyndicaat
Vlaamse politiek-onafhankelijke landbouworganisatie. De website biedt columns, opiniestukken en uitgebreide landbouwinformatie.
Artemis
Belangenvereniging voor producenten en handelaren binnen de biologische gewasbescherming. Met informatie over de organisatie, doelstellingen en aanpak.
BioForum
Ketenorganisatie van de biologische landbouw en voeding voor consumenten en producten. Informatie over biologische producten, campagnes en het produceren. Bestaat uit BioForum Vlaanderen en BioForfum Wallonie.
Boerenbond
Een beweging voor de agrarische ondernemers en de bewoners van het platteland en hun gezin in Vlaanderen en in de Oostkantons.
Bureau erkenningen
Organisatie voor verstrekking van gewasbescherminglicenties in Nederland. Informatie voor (aspirant)licentiehouders en kennisaanbieders over examens, cursussen en kennisbijeenkomsten, diploma's, en licentieverlenging.
Fedagrim
Vereniging van constructeurs en importeurs van uitrusting voor de landbouw, de tuinbouw, de veeteelt en de tuin in België. Site biedt ledenlijst, sectoroverzicht, en publicaties en evenementeninformatie.
Koninklijk Belgisch Instituut tot Verbetering van de Biet
Stelt zich ten doel de suikerbietenteelt te verbeteren, op het gebied van zaad- en grondkwaliteit, optimalisatie van meststoffen, bescherming tegen plagen, ziekten en onkruiden, mechanisatie, en studie van de nevenproducten.
NAK
Nederlandse algemene keuringsdienst voor zaad en pootgoed van landbouwgewassen. Informatie over de stichting, de producten, statistieken en publicaties.
Nefyto
Behartigt de belangen van bedrijven die in Nederland gewasbeschermingsmiddelen produceren of op de markt brengen.
Plantum NL
Brancheorganisatie voor het bedrijfsleven actief in de sector plantaardig uitgangsmateriaal.
Stichting MPS
Nederlandse onafhankelijke organisatie voor systeem- en product-certificatie. Stimuleert de milieubewuste teelt van bloemen, planten en boomkwekerijproducten.
Streekeigen Producten Nederland
Keurmerk voor streekproducten. Informatie over de erkende producten, keurmerkcriteria, licentiehouders, nieuws en over de stichting die het keurmerk beheert.
Vlaams agrarisch centrum
Organisatie die ijvert voor de gezinslandbouw en de boerenlandbouw, en tegen de voortschrijdende industrialisering van de landbouw. Overzicht van standpunten, persberichten, nieuwsbrief, en informatie over het vormingscentrum.

Andere talen 9

[Famer Mozilla]
Laatste wijziging:
16 juli, 2015 op 8:19:07 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst