Muziek apparatuur is een breed begrip en houdt dus alles in van PA luidsprekers en versterkers t/m microfoons en geluidseffecten apparatuur. Dit is een zakelijke categorie dus klanten zijn voornamelijk het bedrijfsleven, horeca, tussenpersonen, licht- en geluidsbedrijven.

Zie ook: 3

Audiobizz
Distributeur/Importeur van audioapparatuur met informatie, nieuws en producten.
Fairlight
Importeur van geluid- & verlichtingsapparatuur voor de professionele markt. Met productspecialisten, adviseurs, showroom en een technische dienst.
Heuff Sound & Vision
Importeur van o.a. Fohhn, Proel, Bittner-, Fitness- en Marani- Audio. Met een tweedehands vraag&aanbod sectie en diverse handleidingen en software.
Highlite
Distributeur van de merken DAP Audio, Showtec, DMT (Dutch Media Tools) and Artecta voor licht- en geluidsapparatuur. Met product informatie, advies, nieuws en folders.
Hof Audio
Verkoopt en verhuur professionele geluids-, licht en AV faciliteiten. Advies en ontwerp voor radio, tv, concert en business events.
Kemp Elektroniks
Lichtnetproducten voor de veeleisende audio en video liefhebber. Met informatie over het bedrijf en de artikelen.
MVIE geluidssystemen
Gespecialiseerd in het ontwerp en de aanleg van geluidssystemen voor het ten gehore brengen van achtergrondmuziek en gesproken woord. Algemene informatie en diensten.
Purple Group
Verzorgt Licht- en geluidsproducties voor artiesten maar ook bedrijfsevenementen, pop-, cultuur- en kleinkunstfestivals, dance events en Night of the Proms concerten zijn een onderdeel van de activiteiten.
Rolight
Advies op het gebied van complete licht- en geluidsinstallaties voor o.a. theaters en scholen waarbij workshops-, uitleg- en montage van producten.
Sigma Audio
Engineering met bediening en optimalisatie, consultancy van geluidssystemen, eventmanagement, workshops over audio techniek evt. op locatie en diverse publicaties
Tannoy Nederland
Importeur in Nederland van diverse merken hifi- en audioproducten voor consumenten en de professionele markt. Heeft o.a. dealers, handleidingen en prijslijsten.
Total Sonic
Distributeur van Samson, Hartke, Digitech, Focusrite, Novation, sE Electronics, Ghost Acoustics & Acoustic Line.
[Musicbiz_Mozilla]
Laatste wijziging:
24 mei, 2016 op 15:05:03 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst