Drive-inshows zijn shows bestaande uit lichtapparatuur, geluidsapparatuur en bediening in de vorm van een DJ eventueel aangevuld met een LJ. Gedurende een bepaalde tijd verzorgt de drive-inshow de entertainment (in de vorm van muziek en een lichtshow) op de locatie die door een klant is gewenst. De shows zijn mobiel en verplaatsbaar waardoor een drive-inshow op vrijwel iedere locatie amusement kan verzorgen. Kenmerkend voor een drive-inshow is de hoeveelheid apparatuur in de vorm van lichtapparatuur, een geluidsinstallatie en een DJ-meubel eventueel aangevuld met aankleding. De hoeveelheid spullen heeft als doel een zaal te transformeren tot tijdelijke discotheek. Klanten zijn voornamelijk het bedrijfsleven, boekingsbureau's en tussenpersonen.

Zie ook: 2

ABG Evenementen
Verhuur van licht- en geluidsinstallaties voor drive-in en karaokeshows, met dj of een duo entertainers.
Ambitious Entertainment
Artiesten, attracties, coverbands, DJ's en drive-in shows gespecialiseerd in bruiloften, bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen.
Bandolero Music Show
Een allround drive in show geschikt voor een ruim publiek van jong tot oud. Met jarenlange ervaring op de meest uiteenlopende feesten van kinderverjaardag tot houseparty hebben dit inmiddels bewezen.
Bruiloft Discoshow
Drive-in show voor huwelijksfeesten. Beschrijving van mogelijkheden, DJ's en muziek, met films, foto's en feesttips. Een concept van Music Entertainment Bergschenhoek.
Celebration Events
Deze drive in show met een kleinste show voor het verzorgen van bijvoorbeeld verjaardagsfeestjes. Tevens een mega show voor schoolfeesten en dance-events tot 1000 personen.
Dance Factory
Drive-in licht en geluid voor schoolfeesten, bruiloften en andere festiviteiten.
Dixo Balthazar
Draait al jaren de gezelligste feesten van Utrecht eo. Onder andere bekend vanwege de vele studentenfeesten zoals SWAK-feesten, A5, Full House en international party's.
Energy beatz
Leverancier van professionele betaalbare drive-in shows & karaoke shows binnen Zeeland.
Full Effect
Gespecialiseerd in het verzorgen van licht en geluid op feesten, partijen en andere gelegenheden. Werkzaam in zuid-westelijk Nederland.
Happy Power
Apparatuur, dj's en organisatie van diverse soorten feesten, met speciale lichteffecten.
J en H Discoshow
Professionele club feestmakers waarmee u bij uw gasten voor de dag kunt komen. De zeer ervaren, en vooral volwassen DJ's hebben hun sporen in de drive-in show wereld verdiend.
JDB licht en geluid Wilp
Een bedrijf dat ontstaan is uit passie en een goede hobby. In de jaren gegroeid tot een drive-in disco met zeer mooie en goede spullen voor een perfect feest. Voor elk soort feest in alle thema's een gepaste opzet met de juiste mensen er bij.
Komtuveu
Mobiele discobar voor allerlei feesten. Prijslijst, referenties en foto's.
Kyudo Events
Een fullservice organisatiebureau voor Q-music the party, Dance for Fun en Hees naar huis.
Loco Loco Discoshow
De gebroeders Feniel met gast DJ Stevie Starlight zijn al jarenlang graag geziene gasten op feesten, partijen en festivals in het hele land.
Luxonos
Drive-in shows bestaande uit een lichtshow met geluidsapparatuur en een professionele DJ voor bedrijfsfeesten, bruiloften, schoolfeesten en themafeesten.
Master Show Productions (MSP)
Drive-inshows, geluidsvoorziening voor sportevenementen, verhuur en verkoop van professionele licht- en geluidsapparatuur.
MDS productions
Verhuur van drive in shows en DJ's op landelijk niveau voor diverse evenementen, feesten & partijen. Licht & geluidsverhuur voor diverse evenementen een feesten. Verzorging van tape acts en bandsets.
Ocean Entertainment
Drive-in shows voor bruiloften, bedrijfs-, school-, themafeesten en shows. Tevens verhuur licht- en geluidsapparatuur.
Party Fever Entertainment
Drive in shows met een hoog entertainment gehalte en top dj's voor bruiloften, bedrijfsfeesten en ieder ander feest.
Ricky Dice Sound
Gespecialiseerd in kinder- en discoshows en ballonnenclown. Met biografie, referenties en prijsopgave.
Soundstar Drive In Show
Avond compleet verzorgd met geluid voor 400 personen, licht en twee DJ's.
Stones audio
Verkoop en verhuur van licht en geluid, en verhuur van DJ voor feesten.
Sussudio
Drive-in discoshow uit Enschede. Inzetbaar voor feesten van 10 tot 700 man. Draaien niet alleen in de wijde omgeving van Enschede en Hengelo, maar reizen soms ook een stuk verder om een feestje te bouwen.
The Mix Project
Verhuur van licht, geluid, deejays, videomateriaal voor fuiven en evenementen te Limburg.
Tiago Licht en Geluid
Levert licht en geluid voor dj's, zangers en/of zangeressen, bands, bedrijfs- of productpresentaties met complete drive-in shows.
VDS Events
Biedt een scala van drive-in-, licht-, video- en lasershows met professionele disc-jockeys.
Vitality Discoshow
Richt zich op het verzorgen van muziek en discoshows op allerlei soorten feesten en gelegenheden door heel Brabant. Hierbij gebruik gemaakt van divers hoge kwaliteit materiaal, zodat u zich over de muziek geen zorgen hoeft te maken.
Wicky Entertainment
Wicky Entertainment verzorgt bedrijfsfeesten, bruiloften, schoolfeesten en karaokeshows. Ook verhuur van verlichte dansvloeren.
Your Light
Drive-in shows en licht- en geluid verhuur voor uw evenementen. Met informatie en foto's.
YourLiVe entertainment
Verzorgt professionele, stijlvolle en betaalbare drive-in shows voor uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of themafeest. Betaalbaar kwaliteitsentertainment voor elk feest of evenement.
[Desk Mozilla]
Laatste wijziging:
5 mei, 2016 op 11:15:07 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst