World Nederlands Zakelijk Klantenservice
5
Deze categorie is bedoeld voor websites die informatie bevatten over klantenservice of bedrijven die diensten op het vlak van klantenservice aanbieden. Bedrijven welke zich richten op telefonische contact diensten (callcenters) kunt u aanmelden in: World: Nederlands: Zakelijk: Telecommunicatie: Callcenters

subcategorieën 3

Zie ook: 3

Ad Hoc Groep
Aanbieder van diensten op het gebied van klantcontact: telemarketing, e-mail afhandeling, training, opleiding en advies.
Measure Minds
Bedrijf te Bussum dat de kwaliteit van de dienstverlening van bedrijven meet met behulp van mystery shopping en klanttevredenheid onderzoek. Informatie over de werkwijze, voordelen en referenties.
MKH Mystery Shoppers
Aanbieder van mystery shopping onderzoek en klant tevredenheidsonderzoek, gericht op het verbeteren van de serviceverlening.
SCC Consultancy
Adviesbureau op het gebiedt van klantenbinding, levert diensten in de vorm van onderzoeken, training-, coaching- en communicatietrajecten.
Trinicom
Softwareleverancier voor het afhandelen van klantcontacten, tevens consultancy en trainingen, werkzaam binnen de Benelux.

Andere talen 4

[Desk Mozilla]
Laatste wijziging:
1 januari, 2017 op 6:24:07 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst