Sites van branche-organisaties en het georganiseerde bedrijfsleven.

subcategorieën 20

Agoria
Sectorfederatie voor de technologische industrie in België, voor bedrijven in metalen, materialen, electrotechniek, automobiel, lucht- en ruimtevaart, en informatie-sectoren. Informatie over diensten en standpunten, feiten en cijfers.
DeBeLux
De Belgisch-Luxemburgs-Duitse Kamer van Koophandel stimuleert en ondersteunt handelsbetrekkingen tussen de drie landen en informeert over hun diensten, publicaties, projecten.
European Foundation For Business Qualification
Een netwerk van ondernemingen die zich kwalitatief en onderscheidend willen profileren in de markt. Informatie over de organisatie en haar activiteiten, deelnemende bedrijven, nieuws en een evenementenagenda.
ICC België
Belgische organisatie van de Internationale Kamer van Koophandel.
Kamer van Koophandel
Informeert en ondersteunt ondernemers: van het starten van een bedrijf tot het vinden van een opvolger. Verder staat het handelsregister online, met informatie over Nederlandse bedrijven, gratis beknopte informatie tegen betaling meer.
Mogroep
Maatschappelijke Ondernemers Groep, een ondernemersorganisatie voor de branches Welzijn, Jeugdzorg en Kinderopvang. Met een publieke deel over de activiteiten en een, afgeschermd, deel voor de leden.
Nederlandse Kamer van Koophandel voor België en Luxemburg
Startpunt voor de Nederlandse ondernemer die zaken wil doen in België of Luxemburg. Informatie op juridisch, fiscaal en commercieel gebied.
Sobi, Stichting
Wil de financiële informatieverschaffing door het Nederlandse bedrijfsleven verbeteren. Over de activiteiten en procedures. Met actuele persberichten.
VAN Speelautomaten
Branche-organisatie voor producenten, groothandelaren en exploitanten van speelautomaten in Nederland. Met informatie, nieuws en contacformulier..
Voka
Netwerk van ondernemingen van Het Vlaams Economisch Verbond. Met de plaatselijke Kamers van Koophandel.
Xandrion
Inkoopnetwerk dat diensten levert op het gebied van inkoopbemiddeling voor verschillende branches.

Andere talen 23

[Desk Mozilla]
Laatste wijziging:
23 februari, 2016 op 11:24:13 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst