Producenten van machines, gereedschappen en andere technische hulpmiddelen voor (industriële) bedrijven. Ook toeleveranciers voor deze branche worden hier opgenomen.

subcategorieën 4

A+A Schoenmakers Machinehandel bv
Is gespecialiseerd in onder andere stansmachines. Met informatie en een bedrijfsprofiel.
Aandrijf Technisch Buro bv
Aanbieder van aandrijftechnische componenten en systemen. Met een bedrijfsprofiel en informatie over de producten.
Automotion Systems BV
Automatisering van transport en handeling bij het verpakken van producten in de voedingsmiddelen industrie. Met informatie en een filmpje.
Avilo
Leverancier van stikstof en perslucht systemen.
Beenen Elektrotechniek
Actief in de proces automatisering, engineering, panelen bouw, installaties, revisie en verkoop van elektromotoren, onderhoud en verkoop van elektrisch handgereedschap.
Bierens Machinefabrieken
Gespecialiseerd in ontwerp en realisatie van tandwielen, mechanische aandrijvingen en speciale machines. Met foto's en informatie.
Biggelaar Motors BV
Bedrijf gespecialiseerd in het reviseren van motoren en cilinderkoppen, leveren van draai- en freeswerk en (aluminium) laswerk. Branches: auto, vrachtwagen, scheepvaart en industrie. Overzicht van machinepark, onderdelen en beschrijving van bedrijf. [Made]
BPL
Oplossingen voor ergonomisch heffen, tillen, balanceren en kantelen. Informatie over het bedrijf en de producten.
Breston
Leverancier van onder andere transportbanden, stortbakken, opschepmachines en proceslijnen. Informatie over het bedrijf en de diensten.
Van Bruwaene
Verkoopt en verhuurt onder andere heftrucks, transpalletten en voorzetapparatuur. Met informatie over het bedrijf en de diensten.
Burtec bv
Ontwerpen en fabriceren machines voor de wegenbouw. Met informatie over de historie en de producten.
Crane Container CV
Fabrikant van diverse hijsmiddelen voor heftruck en kraan. Tevens verhuur en verkoop van materiaal- en zeecontainers. Overzicht van producten en demo video.
Custers Hydraulica
Ontwikkeling en productie van hoogwerkers en aluminium steigers en import van schaarlifthoogwerkers.
Dac Machines
Een Belgische firma die zich specialiseert in de verkoop en service van plaatbewerkingsmachines. Met informatie en een product overzicht.
Decraemer
Verdeler van houtbewerkingsmachines te Oostkamp: technische fiches.
Delta Pompen BV
Leverancier van industriële centrifugaal pompen, vacuum pompen en compressoren voor vloeistoffen met vaste slijtende en abrassieve bestandsdelen. Overzicht van producten en vertegenwoordigingen.
Diacarb
Producent, leverancier en slijperij voor industriële snijgereedschappen. Met informatie over het bedrijf en de diensten.
Diacom
Fabrikant van watergekoelde diamantboren en -zagen ten behoeve van betonbewerking.
Duba
Producent van pompen en compressoren: voorstelling van het gamma.
Elsto Boekholt Dynatec
Verkoop van onder ander elektromotoren, schaartafels, vijzels, goederenliften, en tilhulpmiddelen. Informatie over het bedrijf en de diensten.
Engineers Online
Een site voor ontwerpers en constructeurs van machines en apparaten met dagelijks bijgewerkte beschrijvingen van producten en gegevens van leveranciers.
Everts Product Handling
Biedt componenten voor productieautomatisering en productiemechanisering: aan- en afvoertechniek, sorteer- en positioneertechniek, grijpers en overzetters.
Filtermat Filters
Studie, ontwikkeling en constructie van filtersystemen.
Flexion
Een internationaal opererende onderneming, gespecialiseerd in engineering en productie van aandrijfsystemen. Informatie over het bedrijf en de producten.
Gilbos NV
Ontwerp, productie en samenbouw van textielmachines en diverse apparaten. Met informatie en links.
Glasbeek Finish B.V.
Machine- en apparatenfabriek, gespecialiseerd in apparatuur voor oppervlaktebehandeling. Informatie over het bedrijf en de producten.
Van Ham
Specialist in het reviseren van electro motoren, generatoren, pompen, servomotoren en vertragings-motoren. Met een profiel en informatie over de diensten.
Happé en van Rijn
Levert apparatuur op het gebied van werktuigbouwkunde en koel- en installatietechniek. Tevens informatie over cursussen.
Hevami
Gespecialiseerd in de levering van industriële straalmachines, straalmiddelen, ontbraammachines, polijstmachines, bandschuurmachines, enz. Met overzicht van machines, occasions, nieuws en referenties. [Veghel]
Hoisting
Portaal site voor: Hoisting Equipment (hef- en hijswerktuigen), Liftmaxx (hijsbalken en portaalkranen) en Abus kraansystemen. Uitgebreid product overzicht, koppeling naar extranet en online winkel.
Huvema
Leverancier van draaibanken, freesbanken en andere typen machines voor industrieel gebruik. Er is ook een assortiment machines voor de professionele hobbyist. De site biedt hiervan een uitgebreid overzicht.
Induser B.V.
Leverancier van pneumatiek, persluchtbenodigdheden en koel-/smeersystemen.
J.L. Muns B.V.
Verkoopt en repareert hydraulische apparaten zoals grondverzetmachines en intern transportmaterieel en maakt hydraulische apparaten.
Jespers Machinebouw
Een klein bedrijf dat zich richt op het bouwen en onderhouden van industriële machines en installaties. Met informatie over de producten en de service.
Jos Knoors Handelsonderneming
Groothandel gespecialiseert in industriële drukmachines zoals tampondruk, zeefdruk en foliedruk almede alle aanverwante toebehoren.
Kemet
Producent van polijst- en lepsystemen, galvanisch belegde diamantgereedschappen en diamantpasta's. Met informatie over de producten en diensten.
Kempeneer
Aanbod van machines voor tuin, park, afval beheer en recycling. Informatie over het bedrijf en de diensten.
Kempens
Levert onder andere heftoestellen en graafmachines. Met informatie en een beschrijving van de diensten die het bedrijf aanbied.
Kint BV
Gespecialiseerd in onder andere, speciaal machinebouw, interne transportmiddelen en revisie van machines en installaties. Met een introductie en informatie.
KMWE
Slijpt, onderhoudt en verkoopt verspanningsgereedschappen voor hout, kunststof en metaal.
Kolmer Elektromotoren
Leverancier van elektromotoren van de merken Elektrim en Cemp. Tevens ontwerp en productie van klantspecifieke motoren.
Komplotmechanics
Legt zich voornamelijk toe op het ontwikkelen en bouwen van CNC-machines. Informatie over het bedrijf en de producten.
KS-Perslucht
Levering, installatie en preventief onderhoud van onder andere compressoren. Met beknopte informatie en u kunt documentatie aanvragen.
Lefebre
Leverancier van gereedschappen, machines en componenten voor in het bijzonder snijgereedschappen voor metaalbewerking.
Machinebouw van Lieshout BV.
Fabrikant van werktuigbouwkundige installaties, -constructies en -machines. Met een profiel en informatie over de producten.
Manders Groep
Vijf ondernemingen die geïntegreerde systemen en installaties leveren voor industriële automatisering. Bedrijfsprofielen van moeder en dochterbedrijven, referentieprojecten.
Mans Machines
Verkoop en onderhoud/reparatie van elektrische gereedschappen, handgereedschappen, bouwmachines, tuin en park machines, tuin beregening, werkkleding. Link overzicht van merken die men verkoopt vanuit Weert.
Meereboer
Verhuurt onder andere compressoren hogedrukpompen en aggregaten. Informatie over het assortiment en het bedrijf.
Memphis Houtbewerking
In en verkoop van nieuwe en gebruikte houtbewerkingsmachines
MIB Wielen B.V.
Fabrikant van wielen (rubber, polyamide, Vulkollan, enz), vorken en geleiderollen, voor industrie, apparaten en rolcontainers. Uitgebreid overzicht van producten, gebruikte materialen, toepassingen en product documentatie.
Molendijk Schilt BV
Dit bedrijf is gespecialiseerd in betonstaalverwerkingsproducten, met informatie over het assortiment en de diensten.
Motoren Revisie de Schiffart bv
Revisie van allerlei soorten motoren. Gevestigd in Minnertsga.
Multiweld
Leverancier van lastoevoegmateriaal, machines, snijgereedschap, rookafzuiging, veiligheidsartikelen en andere benodigdheden.
Neita Techniek BV
Handelaar in lagers en industriële wielen.
NNRI
Apparatenbouw en tankbouw in Sneek, gespecialiseerd in drukvaten, reactoren, opslagvaten en warmtewisselaars voor chemie, petrochemie, voedingsmiddelenindustrie en de scheepsbouw.
Novatech
Importeert magneetverbindingen en stangverbindingen voor industriële automatisering.
Past montage techniek
Verricht montagewerkzaamheden op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied. Dat kan op detacheringbasis of in de eigen werkplaats in 's-Hertogenbosch.
Prins Machines
In- en verkoop van gebruikte metaalbewerkingsmachines van diverse merken. Overzicht van diverse machines voor draaien, slijpen en frezen.
Printing International
Fabrikant van tampondrukmachines, clichés, tampons en inkt, met diverse Europese verkoopkantoren. Uitgebreid overzicht van machines, bedrukkingsmogelijkheden en vakbeurzen in Europa.
Process Instruments BV
Leverancier van hoogwaardige instrumentatie t.b.v. de industrie en laboratoria. Overzicht van producten en product documentatie.
Ratex Engineers B.V.
Engineering (mechanisch) en tekenbureau voor de machine en apparatenbouw. Overzicht van diensten en projecten. [Alkmaar]
Reekers Tuinmachines
Aanbod van tuin- park- en bosbouwmachines. informatie over het bedrijf en de producten
De Ridder BV
Leverancier van machines voor onder andere verspaning, slijpen en frezen.
Rulo
Inkooporganisatie voor werktuigbouwkundige projecten en onderdelen.
Ruwac
Producent van industriezuigers, met informatie over het bedrijf en de diensten.
Schoenpoetsmachine
Informatie over poetsmachines en zolenreinigers voor poetsen en reinigen van schoenen in huishouden, kantoor, bedrijf en industrie.
Slijp
Overzicht van machines voor het slijpen van hout- en metaalgereedschappen, alsmede voor slijpschijven en gebruikte machines.
Smit Polyweb
Leverancier van alle soorten hijs-, hefmiddelen, spanmaterialen, valbeveiliging, hydrauliek en intern transport. Tevens inspectie en onderhoud. Overzicht van leveringsprogramma.
Snijtech
Gespecialiseerd in snijbewerkingen van diverse staal, aluminium en houtachtige plaatmaterialen. Met informatie over het bedrijf en nieuws.
SPM Instrument
Machineconditiebewaking en laseruitlijnen: verkoop van meetapparatuur, trainingen van personeel en turn key projecten.
STI Industrial Technical Supplies BV
Fabrikant van rookgaskleppen, afsluiters (droge stoffen en maritiem) en hefkussens. Tevens engineering en turn-key projecten. Overzicht van alle producten, nieuws en referenties.
Surplus Select
Gebruikte apparatuur voor onder andere de levensmiddelen-, chemische-, farmaceutische- en veevoederindustrie. Met informatie en een contact formulier.
Technisch Adviesburo Hemmes
Levert producten voor de technische productieautomatisering.
Technische Handelsonderneming Linders
Leverancier van slijp- en schuurmaterialen en -machines en andere verspanende gereedschappen.
Tildesign bv
Product ontwikkeling met micro elektronica, tevens productie en assemblage met SMD-techniek. Overzicht van toepassingen en werkgebieden.
Trabo Techniek
Informatie over de modulaire hydraulische opsluitbank die dit bedrijf heeft ontwikkeld.
Tummers Machinebouw
Gespecialiseerd in machines voor de voedselverwerkende industrie. Informatie over het bedrijf, de producten en de diensten.
Verborg Engineering B.V.
Ontwerp en produktie van machines en gereedschappen op maat voor uiteenlopende toepassingen in de industrie.
Wagner
Assortiment poedercoatinstallaties en toebehoren, daarnaast adviezen voor de bouw van poedercabines en poederpistolen.
WMV b.v., voorheen Wierdense Metaal Veredeling
Producent van het industriële (semi keramische) Lunac laagsysteem, gekarateriseerd door de combinatie van anti-kleef, corrosie- en slijtvastheid. WMV is tevens een laboratorium voor tribologisch- en materiaalkundig onderzoek.
De Wolff Verenigde Bedrijven B.V.
Dit bedrijf is actief op de markt van windenergie en uiteenlopende metaal constructies. Met informatie en nieuws.

Andere talen 24

[Desk Mozilla]
Laatste wijziging:
22 september, 2016 op 3:54:07 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst