Groothandels in de gezondheidszorg.

subcategorieën 1

Zie ook: 2

NVILG
De Nederlandse Vereniging voor Inkoop en Logistiek in de Gezondheidszorg geeft informatie en verwijzingen naar inkoop mogelijkheden voor de gezondheidszorg. Zet zich in voor profesionalisering van inkoop en logistiek binnen deze sector.
Acertys
Leverancier in Nederland, België en Luxemburg van medische- en paramedische artikelen via een webshop. Tevens trainingen in het gebruik van de producten.
Boeren Medical
Leverancier van diabetes-, incontinentie- stoma-, ADL-hulpmiddelen, catheters en urinezakken.
Daxtrio
Leverancier van medisch producten voor huisartsen, fysiotherapeuten en bedrijfshulpverlening. Mogelijkheid tot het online bestellen van producten.
Van der Tol medische apparaten
Diagnostische en therapeutische apparatuur alsmede complete inrichtingen van behandelkamers voor Keel- Neus- en Oorheelkunde.
Ehabo Preventie
Leverancier van bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO artikelen. Overzicht van het assortiment. Met mogelijkheid om online te bestellen.
Eurosteriel Medical
Leverancier voor medische disposable producten. Beschrijving en foto's. Contactgegevens.
F. v.d. Vooren bv
Totaal leverancier van medische instrumenten en disposables.
FMH Medical B.V.
Importeert apparatuur voor flexibele endoscopie van Fujinon. Levert ook randapparatuur en endoscopie-accessoires.
G.M. Medical Bracing
Leverancier van medische hulpartikelen, ontwikkelt, produceert en distribueert bandages en braces ter ondersteuning van gewrichten.
GrafiMedics
Informatie over diagnostische en therapeutische apparatuur op het gebied van Resuscitatie, Cardiografie en Foetale Bewaking.
Haga Holland Trading
Importeur en groothandel voor kleine medische apparatuur voor de asthma/copd, gynaecologie/verloskunde, KNO en dermatologie. Voor thuis en ziekenhuis.
HANTEX
Leverancier van handschoenen, voor medische en veterinaire toepassingen.
Henry Schein
Levert goederen en diensten aan medische dienstverleners zoals tandartsen, huisartsen, zorgcentra, ziekenhuizen en anderen. Henry Schein is opgedeeld in een medische en een tandheelkundige divisie.
Hettich Benelux B.V.
Distributeur en producent van laboratoriumapparatuur voor medische-, bio-proces-, chemische-, farmaceutische- als ook de voedingsmiddelensector.
Hospital Logistics
Bevoorrading van verbruiksgoederen voor meerdere zorginstellingen vanuit een extern distributiecentrum. Informatie over bedrijf, diensten en producten.
Laboractiva
Verkoop van microscopen en digitale camera's voor microscopisch onderzoek, tevens anatomie modellen en oefenpoppen.
Lopharm B.V.
Leverancier van EHBO, BHV (Bedrijfshulpverlening), sportverzorgings en pedicure artikelen. Tevens fabricant van diverse massagebanken en behandelbanken. Mogelijkheid om online te bestellen.
MedCaT B.V. 
Richt zich op advies en verkoop van medische apparatuur en toebehoren zoals TCD Doppler apparatuur, audiologie screening, EMG apparatuur, EEG apparatuur en verbruiksmaterialen.
Medeco - Health Care Solutions
Medeco is een toonaangevende leverancier voor verbruiksgoederen en apparatuur en de daarbij behorende disposables in de gezondheidszorg.
Meduca
Leverancier voor Spoed Eisende Hulp.
Medzorg Nederland
Deze groothandel in medische hulpmiddelen voor de gezondheidszorg levert diverse hoogwaardige artikelen aan apotheken, thuiszorgwinkels, drogisterijen, medische speciaalzaken, medische groothandels, ziekenhuizen en overige zorginstellingen.
Memidis Pharma
Import, marketing, verkoop en distributie van buitenlandse geneesmiddelen voor gynaecologische en dermatologische aandoeningen op de Nederlandse markt.
Numeka
Levert een reeks praktijkaccessoires aan kleine tot middelgrote bedrijven en zelfstandigen in de (para)medische en verzorgende sector in nederland.
ProCare
Leverancier van arbo en medische meetapparatuur, met een webshop. Gericht op arbeidshygiëne, fysiotherapie, bedrijfsgeneeskunde en cardiologie
Romed Holland
Groothandel voor medische disposables, zoals handschoenen, catheters, urinezakken, mondmaskers, condooms en bloeddrukmeters.
Schinkel Medical B.V.
Groothandel te Nieuwegein in medische verbruiksartikelen, disposables en klein medisch meubilair.
Schnabel Medische Groothandel
Fabrieksagent en leverancier van medische producten voor ziekenhuizen en huisartsen. Het assortiment omvat onder andere Heine diagnostiek en otoscoop, Melag autoclaaf en sterilisatie, Speidel Keller bloeddrukmeter en stethoscoop.
Thaly Medical & Safety
Nederlandse importeur en groothandel in medische hulpmiddelen en veiligheids producten.
Tritium Microbiologie
Levert voedingsbodems voor microbiologische laboratoria.
Vitaflex BV
Leverancier van hulpmiddelen aan instellingen binnen de intramurale gezondheidszorg: ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingshuizen en instellingen voor mensen met een verstandelijke handicap.
Van Vliet Medical Supply
Leverancier van reinigings-, desinfectie- en sterilisatie-apparatuur. Met informatie over de producten, acties en service.
Ziekenhuisbed.nl
Informatie over tweedehands zorgmaterialen en seniorenbedden, nieuwe verpleegbedden en verhuur van ziekenhuisbedden.
[Grocery Shopping Mozilla]
Laatste wijziging:
23 februari, 2016 op 7:24:09 UTC
Zakelijk
Computers
Spellen
Gezondheid
Huis en Tuin
Nieuws en Media
Recreatie
Naslag
Regionaal
Wetenschap
Webwinkelen
Maatschappij
Sport
Alle talen
Kunst